עזרה בבקשה ../images/Emo51.gif
שלום, אישי ואני נשואים שלוש שנים. לפני החתונה גרנו יחד כשמונה חודשים ואז נישאנו. בעלי גדול ממני ב-7 שנים ואין לנו ילדים, בימים אלה אנו עוברים טיפולים. אני לא עובדת בגלל הטיפולים ובעלי יצא זה עתה לפנסייה מוקדמת. מצבנו הכלכלי די טוב, יש לנו חיי חברה, כמו בילויים, טיולים, חברים ועוד. המצב עם המשפחות נהדר, בעלי אוהב אותי לפי דבריו וגם אני, אבל...בעלי הוא בן-אדם עצבני ביותר, בעל פיצול אישיות יוצא דופן, הוא נחמד רגע ורגע שני הוא מפלצת בדמות אדם. הוא יכול להתעצבן בכל רגע נתון, בלי לבחול, מי נימצא בסביבה, במקום בו הוא נימצא ולא בדבר מלבד בעצביו. כשהוא בשיא עצביו הוא שובר דברים, כמו: אם הויכוח בזמן ארוחה הוא יעיף את כל הכלים מהשולחן, כבר החלפתי (איזה שני סטים של כוסות וצלחות).
הוא לא אלים פיזי כלפיי, אך אלימות מילולית לא חסרה לו. העצבים שלו הם עם כל הסובבים אותו ולאו דווקא איתי, עם אחיו עם חברים, ועם כל מי שבא לו וכולם יודעים שהוא עצבני. העיניין הוא שהם לא ישנים איתו באותה מיטה ואני כן. בהתחלה נילחמתי בו והתנגחתי איתו, ובשנה האחרונה הורדתי טורים ואני פשוט לא מתייחסת אליו (ברוב המיקרים הוא מתעצבן על שטויות), ונותנת לו להירגע. זה בדר"כ נמשך כמה ימים והוא עושה איתי ברוגז, בהרבה מהמקרים אני ניגשת לדבר ולנסות להתפייס, אך הוא דוחה אותי, ואז אני "נעלמת" כמה ימים, כשהוא מרגיש שאני יותר "חזקה" ממנו הוא מתחיל לדבר וכמובן להתפלסף עד כמה אני לא בסדר ועל איך שאני נוהגת כלפיו. ואת האמת אני מתחילה להתייאש, פשוט בא לי לחזור לשקט הנפשי שהיה לי לפני כן, אמנם לבד, אבל עם שלווה ובריאות. אני בדר"כ לא מראה לו את כאבי, אך בפנים אני ניקרעת. הדילמה שלי, בעוד מספר ימים אני אמורה להתחיל סידרת טיפולים לקראת ההפרייה הבאה, והוא מזריק לי את החומר, אנחנו שנינו מאוד רוצים ילדים, אבל אני מתחבטת עם עצמי, עד כמה הטיפול הזה יצליח עם כל הכאב הנפשי שאני שרוייה בו ואם כדאי בכלל להתחיל, שהרי אם אין רגיעה נפשית הטיפול מועד לכישלון. אני ממש לא יודעת מה עושים, וגם אין לי עם מי לדבר, כי לא בא לי לשתף מישהו בכל מה שאני עוברת, אני משדרת שמחה תמיד.
ותודה על שהלאתי אתכם בסיפור הארוך והמיגע.
שלום, אישי ואני נשואים שלוש שנים. לפני החתונה גרנו יחד כשמונה חודשים ואז נישאנו. בעלי גדול ממני ב-7 שנים ואין לנו ילדים, בימים אלה אנו עוברים טיפולים. אני לא עובדת בגלל הטיפולים ובעלי יצא זה עתה לפנסייה מוקדמת. מצבנו הכלכלי די טוב, יש לנו חיי חברה, כמו בילויים, טיולים, חברים ועוד. המצב עם המשפחות נהדר, בעלי אוהב אותי לפי דבריו וגם אני, אבל...בעלי הוא בן-אדם עצבני ביותר, בעל פיצול אישיות יוצא דופן, הוא נחמד רגע ורגע שני הוא מפלצת בדמות אדם. הוא יכול להתעצבן בכל רגע נתון, בלי לבחול, מי נימצא בסביבה, במקום בו הוא נימצא ולא בדבר מלבד בעצביו. כשהוא בשיא עצביו הוא שובר דברים, כמו: אם הויכוח בזמן ארוחה הוא יעיף את כל הכלים מהשולחן, כבר החלפתי (איזה שני סטים של כוסות וצלחות).