עזרה בבקשה

אקסיומה

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo4.gif

יש לי שאלה קצת מוזרה, לאלה מכם שיש להם דוד חשמלי בדירה... יש לי דוד חשמלי שנדלק ע"י לחיצה על כפתור, ויש לו טיימר. שמתי לב שהשעון הקטן שלו כל הזמן מסתובב, גם כשאני לא מפעילה את הדוד. מה זה אומר?? יש לו מעין בורר מצבים- 0, 1, וסימן שמראה משהו שדומה שעון. תראו
האם זה אומר שהוא דולק כל הזמן ואוכל חשמל?

השעון דולק כל הזמן ואוכל חשמל...

אני מניח שהמחיר של פעולת השעון מסתכם בכ - 5 אגורות בחודש, אם את רוצה לחסוך את ה - 15 אג', את יכולה פשוט להוריד את ה"פקק" של הדוד בלוח חשמל, ואז סביר להניח שאת תחסכי עד 4 אגורות (תלוי כמה את משאירה את הפקק למעלה). אם הדוד בעסק את יכול לכתוב את ההוצאות האלו על מס הכנסה ולקבל החזר של עד 2 אגורות בחודש
בהצלחה

דורפל

New member
זה שעון

הוא חייב להסתובב, כדי להראות את השעה הנכונה. כדי להשתמש בטיימר, כדאי לשמור על הכפתור הראשי (האדום הגדול) דלוק תמיד, ולנהל את הדוד דרך הטיימר עצמו: כדי שהדוד יהיה כבוי, להוריד את הכפתור האדום הקטן בעל שלושת המצבים ל 0. כדי שהדוד ידלק, להעלות אותו ל 1. כדי לקבוע מראש מתי הדוד ידלק, יש להדליק את הכפתורים האדומים הקטנים בשעה הרלוונטית (לדוגמה, כדי שהדוד יפעל בין 6-7 יש להדליק את כל הכפתורים בין 6-7), ולכוון את הכפתור הקטן לציור של השעון.

MommyHug

New member
../images/Emo45.gif

רוצה להוסיף שזה אחלה שעון, ככה אפשר לחסוך וגם לכוון מראש ולחסוך זמן
בדירה הקודמת שלי זה היה ובדירה הזו קניתי והתקנתי. זה אחלה!

MommyHug

New member
ניסיתי בהדרכה של איש מקצוע בטלפון

אבל בסוף הוא בא בעצמו
כל חשמלאי יכול להתקין

מחירים של דוד חשמלי

במקרה יצא לי לברר פרט קטן ומעניין- שעה של בוילר יוצאת שקל וחצי. אולי יעזור לכם לחסוך כסף, או לפחות לא לקבל חשבון חשמל ענקי כמו שלי ולתהות על קנקנו...

NightElf

New member
זה יחסית ימבה

אם נניח ניקח לדוגמא את השותפה שלי, שמדליקה את הדוד שעתיים בכל ערב, ונכפיל 3 * 25 ימים בממוצע שהיא בדירה, יתקבל סכום של = 75 ש"ח, סכום לא מבוטל לחשבון החשמל.

שעתיים בכל ערב../images/Emo35.gif

שעתיים
אתה מבין ששעתיים הדלקה של דוד = שעה מקלחת לערך
איך היא הגיעה לכ"כ הרבה

NightElf

New member
היא נעלולית ../images/Emo3.gif

היא מתקלחת 10 דקות בממוצע, אבל משאירה את הדוד דולק שעתיים, כי בזמן שהוא דלוק היא מכינה אוכל, אוכלת, וצופה בטלוויזיה, וגם כשהיא נכנסת להתקלח היא עדיין משאירה אותו דלוק.

Jazz Singer

New member
ואם תכבה לה את הדוד?

ותסביר לה שזה לא הגיוני שאתה תשלם על הבזבזנות שלה...

למעלה