עזרה בבקשה

• פותח הנושא osmr
  • פורסם בתאריך

osmr

New member
עזרה בבקשה../images/Emo24.gif

שמי שרון ואני מתחילה בטארוט ולכן אני לא יודעת האם אני יכולה לפתוח לעצמי ולכן אבקש את עזרתכם. אני עובדת כסוכנת מכירות שטח בחברה מאוד ידועה בתחום הסלולרי ועד היום הייתי מאוד מצליחה ואף זכיתי במספר מבצעים וטיולים לחול מטעם החברה. לפני כחודש הייתי בטיול בתאילנד שזכיתי ומאז שחזרתי אני לא מצליחה לחזור לעצמי מבחינת העבודה וההצלחה שהיתה לי עד כה להיפך, הולך ממש ממש קשה. אני מאוד אוהבת את החברה ואת האנשים שעובדים איתי ולכן הייתי רוצה לדעת לגבי עתידי המקצועי שמאוד מאוד חשוב לי. כמו כן לאחרונה בעלי פתח עסק בתחום הברזל יחד עם שותף שלפני כשנה וחודשיים חזתה זאת קוראת בטארות באיזשהו אירוע שהייתי בו ואמרה לי כי המיזוג נראה טוב. מאז עבר הרבה זמן והייתי רוצה לדעת מה צופן עתידו המקצועי של בעלי. תודה, תודה, תודה שרון

XמטאורX

New member
מה יהיה......./images/Emo41.gif

היי... שאלתי את הקלפים "מה על X לעשות כדי להצליח בעבודתה?" והתשובה שקיבלתי... "מה"--> השאלה שאת שואלת את הקלפים נשאלת למרות שיש לך הרמוניה מצוינת עם מקום עבודתך, כפי שאמרת- גם לפי הקלפים קלף 2 גביעים מתאר שותפות טובה, יכולות ואנרגיה שזורמת ומביאה לתוצאות. יכול להיות שמאז שחזרת מחו"ל ההתלהבות טיפה ירדה לך ואת צריכה להמשיך לעבוד קשה ולהשקיע כמו בעבר. "על X"--> יש לך כוונות טובות אבל את לא מצליחה להביא את הכוונות האלו לתוצאות מעשיות בשטח, את מרגישה צורך להתחבר לפנימיות שלך יותר, וחוסר ההתקדמות נובע מגורמים פנימיים וחיצוניים שאת צריכה להשתחרר מהם. "לעשות"--> למרות שמצבך בעניינים החומריים יציב, את שומרת בכל מחיר על מה שיש לך, יתכן שאת נוקטת בגישה שמרנית ואת צריכה לבוא בגישה יותר של "ראש פתוח" כדי להתחיל להזיז את העניינים בעבודה שלך. "כדי להצליח"--> אס החרבות מתאר שההצלחה נמצאת מעבר לפינה, ואת מסוגלת להחזיר את עבודתך למסלול שבו היו לפני הנסיעה. "בעבודתה"--> קלף נער המוטות מתאר אדם סקרן, ששואף למרחבים, חו"ל מאוד מושך אותך. למרות שכרגע את מרגישה חוסר אונים וקושי להתקדם בעבודה, ולמרות שאולי נדמה לך שלקחת על עצמך פרוייקטים ש"גדולים עלייך" הכיוון שלך בעתיד הוא ברור והוא חיובי. בנוגע לבעלך- בעלך נמצא בעמדה של כח בתחום החומרי והסמכותי, יש לו מעמד טוב ובטוח והוא לא פוחד להתמודד עם קשיים, ולהתגבר עליהם. הכיוון נראה חיובי מאוד. XמטאורX

את בהחלט יכולה לפתוח לעצמך../images/Emo103.gif

למרות שהרבה מיסטיקנים טוענים שלא, אני יודעת מקריאה בחומר נלווה ומהמיסטיקנית שלי שהיא מומחית מאוד בקריאת קלפי טארוט, שאדם יכול לפתוח לעצמו. אלא מה תצטרכי לנקות את עצמך מדעות קדומות ולנסות להיות רגועה מבלי לנסות להשפיע על הקלפים. בהצלחה.

XמטאורX

New member
למה לא...

היי אף אחד לא אמר שלא ניתן לפרוס לעצמנו קלפים גם מי שאף פעם לא ניסה להיפך- בפורום הזה דווקא מעודדים את השואלים לפרוס את הקלפים עבור עצמם XמטאורX

למעלה