עזרה בבקשה

עזרה בבקשה../images/Emo140.gif

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה... אני והחבר יחד 4 חודשים, הוא בחור שאוהב להפתיע, לקנות ולעשות לי סתם טוב בלב. אני...כבר שכחתי כיצד עושים זאת ומפחדת להיראות קיצ'ית. הוא רמז לי רמיזה מאוווווד עבה שהוא מצפה מידי פעם שאני יראה לו שאיכפת לי... והעניין הוא שמאוד איכפת לי... מה אני יכולה לעשות עבור בחור בן 23.5 ?! אני לא יודעת אם הוא אוהב דברים קיטשיים... בבקשה רעננו את זכרוני...! תודה לכולם מראש, ק. נ.ב (פניתי במקביל לפורום ימי הולדת ומתנות)

א. מותר להיות קיטשים לפעמים

ולשלב את זה עם דברים שימושיים יותר. אפשר לעשות מחזיק מפתחות לב עם חריטה יפה, אפשר איזה דובי חמוד, אפשר להפתיע ולהכין לו ארוחה/פיקניק, לקנות לו משחק מחשב שהוא ממש רוצה, איזה בוקסר חמוד...והכי חשוב לדעתי- להכין לו משהו יצירתי, משהו שהוא ממך באמת. מקווה שעזרתי

למה את מפחדת להראות קיצ'ית../images/Emo35.gif

הבנת ממנו שהוא לא רוצה את זה? כי יכול להיות שזה בדיוק מה שהוא רוצה
אני חושבת שהדרך הכי פשוטה (אבל גם הכי דורשנית) להראות שאיכפת לך, זה להקשיב. לשמוע בדברים שלו מה הוא היה רוצה, מה היה עושה לו כיף, מה היה מקל עליו, ולממש את זה.

תגובה

לא, אל תהיי קיטשית. אפלו הוא אוהב דברים קיטשיים, אסור לך לרדת ברמה ולעשות דברים כאלה בעצמך. עשי לו משהו באמת יפה, אולי אמנותי, אולי רגשי וחינני. אולי תקני לו ספר יפה בתחום שמענין אותו, אולי תכתבי לו שיר אהבה יפה מהלב, אולי תצירי לו משהו. אולי תקני לו סלסלת שוקולדים או פרחים, שתבחרי בעצמך לפי יופים וטעמו.

למעלה