עזרה בבקשה

../images/Emo45.gif

פחד העזיבה שלו, הצורך שלה להקים משפחה.. שני אלמנטים שמחברים אותם שוב, רק כדי לראות בקרוב שכל מה שהרחיק אותם קודם, לא נעלם אלא העצים. עלית יפה על הנקודה, דניאלס. הגישה הפונקציונלית קובעת.. צדק טוטאל. לצערי.

jdpworld

New member
יש ראש ללב

ויש לב לראש...בסופו של דבר כל ההבדל.יש שמרגיש, מתמלא,יושב וחושב איך עושים את זה...ויש חושב,מוצא ההגיון,ומקווה או חושב,בעתיד גם להרגיש.אישית לא פוסל.חיה מורכבת האדם,הרבה יותר מידי משתנים על המשקל.הרבה דברים שונים עושים אנשים מאושרים...הפניה וסגנונה ממקדת אותך ספציפית בנקודה מסוימת והשאלה שאמורה לטעמי להתערסל במחשבתך הינה... האם נוח לך שם?

אורa

New member
עזרה

מתוך ניסיון אישי שמאוד דומה לשלך.וכמובן לאחר שהיו לכם פרדות וחזרה.ולאחר כל הניסיונות שלא עלו יפה. ניראה לי שכדאי להמשיך הלאה.ולא להיכנס שוב לזה. חבל על כל האנרגיות שלך. בהצלחה

תודה

קודם כל תודה רבה לכולכם! אני האמת לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו היום. אוליי הדחקתי את האהבה אליו כל כך עמוק שאני לא מוצאת אותה, אוליי באמת אני כבר לא אוהבת אותו יותר. אני די נוטה להאמין ש"עץ שנולד עקום לא יתיישר", במיוחד עץ שקיבל אניספור נסיונות לתקן. אני חושבת שפשוט אניח לזה בעבר. ושוב..תודה

למעלה