עזרה בבקשה

natalyrst

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

אהלן, אני יודעת שאולי זה עלול להישמע מוזר, אבל.... אני מחפשת גרסאות של שירי מועדונים, קיצביות במנגינה קיצבית, בסגנון כזה טיפה של טראנס. אני לא בטוחה עד כמה אני מסבירה את עצמי טוב, אבל שווה לנסות.. אני אתן גם כמה דוגמאות: יש שיר: baby you're all that i want...ויש לזה גירסא ממש קיצבית וחביבה, או השיר של סער פדידה מהאלופה, שעשו לו גרסא חדשה, או השיר הצרפתי הזה שבמקור הוא שיר עצוב ויחסית שקט ועשו ממנו ממש טראנס... הכוונה שלי היא לשירים שעושים כיף... אז אם תוכלו לתת לי כמה שמות ופרטים, זה יהיה מעולה!!

X Slider

New member
ובקיצור - רמיקסים ../images/Emo13.gif

בשבוע בין התאריך 24-31.12 יתקיים בפורום ספיישל מיוחד לכבוד השנה האזרחית החדשה, בין היתר ינתנו המלצות לרמיקסים בלעדיים וחדשים, ותיקים ומוכרים, וסתם כאלה שהולכים במועודונים. בנתיים שאר חברי הפורום מוזמנים להמליץ לך על רמיקסים כאלה ואחרים, ואת מוזמנת לבקר גם בשבוע הבא ולאסוף המלצות

D a n n y 8

New member
שירים שעושים כיף

love to infinity-finally classic club mix kira - against all odds MASH Feat. Stacie D - I Touch Myself (Love To Infinity Remix) Cascada - How Do You Do(remix) Gigi D'Agostino - The Riddle Kelly Clarkson - Since you´ve been gone (jason nevins mix) sammy vs gigi d'agostino - heaven vs i'll fly with you Diamond - Reason Barthezz - On The Move Bartezz - Infected טוב אני מקווה שזה מספיק שירים בשבילך...אם את רוצה עוד שלחי לי אימייל או משהו יש לי מלא שירי דאנס מיוזיק מעולים... [email protected]

למעלה