מישהו יכול להצביע לי על כיוון לחוות בירושלים? חוץ מחוות אמיר והחווה בנווה אילן אינני מוצאת עוד חוות. יש מועדון רכיבה ליד בית הכרם, האם מישהו יודע על המקום? אשמח לקבל הצעות... תודה מראש, פיצי.
אני מכירה מלא חוות אבל אני לא יודעת מספרי טלפון... יש את החווה שאני רוכבת בה,אצל מדריך רכיבה בשם ראובן זמורה, יש את חוות המעיין, חוות הרי יהודה, חוות עין חמד או משהו כזה, חוות עומרי ועוד... לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות אליי במסרים-ודרך אגב-כל החוות המצויינות למעלה הן חוות ווסטרן... אני יכולה גם לבדוק באתר SOOS.
בתור מי שרוכב בנוה אילן עושה מדי פעם סיבוב בחוות באיזור אז ככה: יש חווה במוצא (ווסטרן) שכמו שמשהיא אמרה המדריך הוא ראובן זמורה. יש חווה ברמת רזיאל (אין לי מושג מה הסגנון) אני ממש לא התלהבתי ואפילו די התעצבנתי כשהייתי שם (אם את רוצה פירוט דברי איתי באיי סי קיו) יש חווה בצור הדסה המנהל הוא אוהד חדש והסגנון הוא ווסטרן (הם גם יוצאים לתחרויות ריינינג, יצא משם אלוף הארץ בריינינג עד גיל 15 נדמה לי) - פעם היו לי גם מחירים אבל אני ממש לא זוכר.... יש חווה ליד מושב אורה שאני לא זוכר את שמה כרגע אבל לא היה להם מאנז' כשהייתי שם וככל השיעורים התנהלו בחוץ. לסיכום החוות הרציניות שאני יודע עליהן: נוה אילן אמיר מוצא +- צור הדסה
היי קוראים לי נופר יש לי שאלה בנושא החוות. גבר ראשון אני גרה במעלה אדומים אז אתה אולי יודעה אם חוות אמיר זה איפה שיש הרבה עמודים של חשמל? ואולי אתה מכיר חוות שקרובות אלי? תודה נופר
חוות באיזור מעלה אדומים. ופיצי בקשר לזה שחוות אמיר הינה החווה הכי נורמאלית בי-ם: היא היחידה והיא גם היחידה שעובדת באינגליש באיזור כולו! אבל לא ניכנס לזה כרגע זה לא המקום.