עזרה בבקשה

BaGirl

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

היה לי עד לפני חודשיים את הנגן של IRIVER H-10 20GB. לפני חודשיים הוא נהרס, ואני רוצה לקנות אחד חדש, ולא אותו אחד. חשוב לי שהנגן יהיה העל לפחות 20 GB ואם הוא גם וידאו אז מה רע. ההתלבטות שלי היא בין הIAUDIO של ה20 GB (השחור הזה), או הIPOD VIDEO. הIAUDIO עולה 900, והאייפוד עולה בסביבות ה1300. אני כמובן מעדיפה להוציא 900 שקל, (כי זה מה שכרגע יש לי) אז רציתי לשאול, האם באייאודיו אפשר לראות סרטים? והאם הוא צבעוני בכלל? נוח להשתמש בו? ומה אתם אומרים, לחכות עוד איזה כמה חודשים כדי שיהיה לי מספיק כסף ולקנות את האייפוד, או לקנות עכשיו את האייאודיו? גם לפי מה שאמרו לי מזמן, אני חושבת שהעברת שירים לאייפוד היא הרבה יותר "מסובכת" מהעברה לאייאודיו, לא? האייפוד צריך איזה תוכנה או משהו? תודה מראש

tweeg

New member
תשובה

*האיאודיו נקרא x5l *האיפוד נקרא קלאסיק(הוידאו הוא דגם ישן יותר) *אפשרות שלישית היא הzune של מיקרוסופט *אפשרות רביעית היא הzen vision m של קראיטיב *האיאודיו הוא דגם ישן יחסית ולא כל כך מומלץ *אני הייתי ממליץ על הZvm אם 30 ג'יגה מספיקים לך *אם לא התחרות היא בין הzune לקלאסיק

BaGirl

New member
30 ג'יגה כמובן מספיקים לי,

(אמרתי שהמינימום זה 20) למה האייאודיו לא מומלץ? ותודה מראש

tweeg

New member
כי

יש לו בעיות נפוצות עם הג'ויסטיק והוא נחשב יחסית ישן לקראיטיב יש סאונד ווידאו יותר טובים

BaGirl

New member
אוקי,

אז מה לדעתך מומלץ יותר, הזון או הקריאיטיב?

tweeg

New member
אממ

שכחתי כמה אפשרויות הd2+הרחבה של איאודיו ה zen של קראיטיב הzen עדיין לא הגיע לארץ אבל הוא ההמלצה שלי בין הקלאסיק הzvm והzune קשה להחליט כי הzune הוא נגן בעל נתונים מאוד טובים,מסך גדול יחסית 3.5 הוא יחסית גדול(כי יש לו מסך יותר גדול) ולכן הוא יותר מתאים לווידאו הקלאסיק הוא הקטן מבינהם מסך 2.5 הוא גם הכי אמין הווידאו שלו אמור להיות טוב,הסאונד טוב אבל פחות משתי האחרים הוא יחסית "מסורס" מבחינת תמיכה בפורמטים רדיו הקלטות וכו' הוא יכול להיות טיפה בעייתי מבחינת העברת קבצים למשתמשים חדשים הייתי הולך עליו עם הייתי מחפש אמינות הzvm הוא הישן מבינהם מסך 2.5 והוא יחסית עבה וכבר נהפך לדי נדיר בארץ יש לו את הסאונד הטוב מבין השלושה(הוא נחשב לנגן עם הסאונד הכי טוב שיש) הייתי הולך עליו עם הייתי מחפש סאונד הzen הוא נגן ששומר על הסאונד של הzvm הווידאו שלו מעולה,הוא קטן,פלאש,בעל כרטיס הרחבה ועולה 1200 בחו"ל(הוא ירד בעתיד) אם אפשרי לחכות שהוא יגיע לארץ(חודשיים+- הערכה אישית שלא מבוססת על כלום) אז הוא ההמלצה שלי בקיצור: zune לווידאו zvm לסאונד קלאסיק לאמינות וגודל אם את משתמשת בפורמטים מסויימים אז תסנני לפי זה אם יש חשיבות מיוחדת לבטריה... אם יש חשיבות מיוחדת לdok.... אני אישית הייתי הולך על הzvm בגלל הסאונד (הייתי מחכה לzen)

BaGirl

New member
אני לא רוצה להשמע שטחית מידי,

אבל הקריאיטיב זן ממש מכוער
אבל הזון של מיקרוסופט נראה לי מכשיר טוב. קריאיטיב בהרבה יותר טוב? והאם אפשר לראות בהם סרטים ממש?

tweeg

New member
תשובה

הזן או הzvm? אם זה חשוב לך זה עוד גורם שאת צריכה לחשוב עליו הzune החדש אמור להיות מכשיר טוב,אבל עליו אני לא יודע הרבה הקראטיב בעל סאונד קצת יותר טוב הzune לוקח בגודל מסך ונראה לי גם איכות+הוא יותר חדש בהחלט אפשר לראות בהם סרטים

יאיר B

New member
סרטים עובדים על המסכים שלהם, אבל לדעתי הם

קטנים יחסית (יש כאלה שיחלקו עלי ויטענו שהם מספיקים כדי לראות סרטים שלמים). המסכים הם בדרך כלל 2.5". הערה לגבי סרטים: במרבית הנגנים יש צורך להמיר את הסרטים לפני שמעלים אותם לנגן ע"י תוכנה יעדית שגיעה עם הנגן. הקריאייטיב הוא יוצא דופן - יכול לקרא פורמטים פופולאריים באופן טבעי.

למעלה