עזרה בבקשה..717

enoeht

New member
עזרה בבקשה..717

במהלך הקורס העצמי שלי לתפעול ה717, אחת התמונות יצאה מאד מוזר.. במקום תמונה אחת גדולה קיבלתי תמונה גדולה המחולקת 12 פעמים לאותו צילום בקטן... כשמערכת ההפעלה במצב THUMNAILS התמונה נראתה בסדר(בתור TN), אולם רק כשפתחתי עם ACDSEE ואו WINDOWS FAX VIEWER קיבלתי את התוצאה הנ"ל.. לא נגעתי בתמונה עם שום פוטושופ או תואם... מצ"ב התמונה.. מה ז'ה ?!

byoyo

New member
ניחוש פרוע

כרטיס זכרון דפוק או שהמצלמה לא בדיוק "אוהבת" אותו.. אם זה המצב אני מניח שתתקלי בעוד בעיות מוזרות...

enoeht

New member
כן...

ואפילו יריתי עוד כ60 תמונות לוודא. כולן יצאו בסדר. רק התמונה הזאת יצאה מוזר. יש לי כרטיס זכרון MMS PRO 356MB לא נראה לי שזה קשור.. יש רעיון ?

ted

New member
אולי צפית בתמונה במצב של INDEX

ושמרת את קובץ האינדקס - שהכיל אותה תמונה 9 פעמים. זה ההסבר היחידי שעולה לי כרגע על הדעת.

enoeht

New member
אכן הסתכלתי באינדקס..

אבל התמונה הופיעה 12 פעמים. בכל מקרה תודה על התגובה ומקווה שזה היה ארוע חד-פעמי. או שעליתי על פונקצייה סודית

קצת באיחור ... סליחה ...

אודי אני לא מרבה להכנס לפה אז סלח לי על התשובה המאוחרת ... נראה לי שעבדת על אחד ממצבי ה multi burst של המצלמה. זה מצב שאיני זוכר כרגע את שמו, אבל העקרון הוא שהמצלמה יורה סדרה של צילומים באינטרוולים קבועים מראש על אותו פריים. כשבוחנים את התוצאה בתוכנה רגילה אכן מקבלים קולאז' חסר משמעות של פריימים קטנים. המצלמה לעומת זאת יודעת להציג את הצילום הזה כסדרה (רצף) של פריימים ועל כן כתנועה על מסך המצלמה. לא מצאתי את זה שמושי במיוחד, זכור לי שקראתי בחוברת שזה מצב שמתאים לבחינה של תנועות בספורט למשל (האם החבטה בוצעה כהלכה וכו...) אבל תכלס אין לך מה לעשות עם הפריים הזה לאחר מעשה
אופציה חביבה אחרת שכן נראית לי שימושית היא הכנת animated gif בעזרת ה 717. זה ממש נחמד, אתה עובר למצב המתאים (תבדוק ב manual) ואתה מצלם את האובייקט שלך (המתנועע כמובן) סדרת צילומים. המצלמה הופכת את הסדרה הזו ל animated gif שאתה יכול בכיף אח"כ לשתול בדף אינטרנט / לשלוח במייל / להוסיף לפרזנטציה וכו...

למעלה