עזרה בבקשה - עייפות

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
עזרה בבקשה - עייפות

אני בת 21, אני עובדת בטיפול בילדים {ממש לא הרבה} ולאחרונה אני עייפה בצורה מוגזמת. עבדתי בתור גננת במשך שנה וזה התיש אותי לחלוטין והתחלתי לעבוד בצורה פרטית בתור בייביסיטר. תמיד הייתה לי היסטוריה של אנמיה ועייפות חוזרת, אך זה נעלם וחזר לפני כמה שבועות. קשה לי להתעורר {אני מתעוררת ביקיצה טבעית בדר"כ בגלל שעות העבודה שלי}, ואני נרדמת בערך בשמונה בערב ומתעוררת שעתיים אחרי ערנית פחות או יותר, ולאחר כמה שעות הולכת לישון. נמאס לי מהעייפות הזאת, זה משבית אותי בימים שאני פשוט עייפה ולא יכולה ממש לעשות הרבה. פעם הייתי עושה ספורט, כרגע אני עושה פחות, אבל העייפות מוגזמת לחלוטין. בבקשה תעזרו לי, מה עלי לעשות?

michalelias

New member
עייפות

השאלה מתי הכל התחיל, האם היה טריגר מסוים, האם בתקופה שחלה העייפות הרגשת גם לא טוב? יש עוד כ"כ הרבה שאלות ע"מ שיהיה ניתן לאבחן את הבעייה, לכן הייתי מציעה קודם כל ללכת לרופא משפחה וליידע אותו על העייפות ממנה את סובלת, ולבקש בדיקות דם במיוחד B12 וברזל במיוחד מאחר וציינת כי בעבר היתה לך אנמיה. לאחר מכן הייתי מייעצת לנסות טיפולים ברפואה המשלימה שיתנו מענה לבעייה כמו דיקור סיני, נטורופתיה, תוספי מזון, איזון גוף נפש. יום טוב מיכל אליאס מטפלת ברפואה סינית ונטורופתיה http://www.michalelias.022.co.i

לירון543

New member
ללכת לטיפול :)

זאת העצה הכי טובה שאני יכולה לתת, כי כך תקבלי פשוט את התוצאות הכי טובות בעיני.... חשוב כמובן להקפיד על תזונה מזינה ומסודרת (אני הייתי ממליצה לך על דגנים מלאים וירקות כתומים), להקפיד על שעות שינה מסודרות ולהתעמל. ושוב, הכי טוב יהיה אם תלכי לטיפול ותעברי אבחון מסודר ומקיף. בהצלחה לירון לוי-וייס רפואה סינית

Lao

New member
תודה רבה על התשובות

למזלי כבר קבעתי תור מסיבה אחרת לרופא משפחה וכבר היום יצא לי לשאול אותו על כך. תודה רבה על התשובות. יום טוב.

0 אור 0

New member
דחוף בדיקות מקיפות

את צריכה ללכת לרופא המשפחה ולהתחיל בסדרת בדיקות רצינית - לא רק בדיקות שגרתיות אלא לבדוק גם סוכרת, בלוטת התריס, חוסרים תזונתיים, טפילים ועוד. אחרי שתמצי את הבדיקות, כדאי ללכת לקבל טיפול טבעי - להרבה מהמחלות שגורמות לעייפות קשה, הפתרון של הרפואה המשלימה טוב בהרבה, ומכיוון שאת צעירה אפשר למנוע החמרה והפיכה למחלה כרונית. העניין הוא שאי אפשר לטפל בלי לאבחן קודם - לפחות בנטורופתיה, חלק מכלי האבחון שעומדים לרשותנו הם הבדיקות המערביות ולהם מוסיפים את התשאול המקיף ואת הידע משיטות טבעיות שונות.

היי LAO

עייפות היא מצב מתסכל היכול להיגרם מסיבות רבות שיש לאבחן בצורה שיותר ספציפית לך. אני ממליצה לך מאוד לגשת לאבחון וטיפול ברפואה הסינית-שם יתנו לך את התשובות הכי מדויקות לכל שאלותייך ויוכלו לעזור לך לטפל בבעייתך בצורה הטובה ביותר. בדר"כ הטיפול יכלול: דיקור, צמחי מרפא סינים (בעת הצורך),טיפול במגע (שיאצו/טווינה),המלצות לשינוי אורח חיים אם צריך והמלצות תזונה. ישנן הצלחות מרובות בבעיה זו,אך יש לקחת בחשבון שצריך סבלנות והתמדה. אם יש לך עוד שאלות-אשמח לעזור. בהצלחה ותרגישי טוב תמר קרוגלק-מטפלת מוסמכת

למעלה