עזרה בבקשה... חשמל

ronlin2

New member
עזרה בבקשה... חשמל

הי כמה שאלות 1. מישהו יודע מה זה "רשתות מ"ג, תחנות שנאים"? ואיך קוראים לזה בעברית? אינני יודעת אם מדובר בשני דברים שונים או לא, הכתב איננו ברור ואני לא בטוחה אם יש שם פסיק באמצע... ואם כבר מישהו יודע מה זה תחנת שנאים - איך אומרים שזה עם חומר וללא חומר? 2. כתוב שלחברה יש אישור תקן והסמכה ורשומה בפנקס הקבלנים... חוץ מ standard authorization אין לי מושג איך קוראים לשאר הדברים מישהו יודע? 3. יש כזה דבר מכגרים??? שוב, קשה לקרוא מה שכתוב בדף... מישהו מזהה את המילה? זה אמור להיות תפקיד בחברת חשמל... 4. עוד כתוב שהחברה התקינה מיישר מגנזיום.... תעזבו מה זה... איך קוראים לזה באנגלית? :) סורי אני כבר עייפה... 5. ועוד משהו שלא קשור איך קוראים לתחנת שאיבה? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי.....

חן 1111

Active member
רשתות מ"ג - רשתות מתח גבוה

באנגלית - high voltage networks תחנות שנאים - transformer (transformator) stations לגבי תקן אני הייתי כותב: approved andqor authorised by Israel standard institute מיישר מגנזיום: תרגום מילולי - magnesium rectifier גם לי אין מושג מה זה. תחנת שאיבה- pumping station או pump station

ronlin2

New member
תודה רבה... ועוד

תודה על התשובות למישהו יש מושג בקשר לשאר הדברים?

ronlin2

New member
ועוד שאלה אחת

סורי מישהו יודע מה זה מתקן טיוגקס? אני לא מוצאת את זה בשום מקום... זה אמור להיות מותקן במפעל מכתשים....... תודה רבה...

Eldad S

New member
רונלי, תוכלי לסכם שוב

באילו מונחים את עדיין זקוקה לעזרה בתרגום?

ronlin2

New member
בשמחה :)

1. בקשר לתחנת שנאים - איך אומרים שזה עם חומר וללא חומר? 2. יש כזה דבר מכגרים? 3. מישהו יודע מה זה מתקן טיוגקס? אני לא מוצאת את זה בשום מקום... זה אמור להיות מותקן במפעל מכתשים....... זהו שוב תודה......

חן 1111

Active member
אני מניח שזו הצעת מחיר,

עם חומר: including material או material included ללא חומר: not including material או material not included לגבי שני המונחים האחרים, יש לי ידע טכני רחב בחשמל ובתעשייה ואין לי מושג מה זה. אולי זו שגיאת דפוס או שזה משהו ייחודי למפעל הזה. אני במקרים כאלה שואל את הלקוח או מבקש מאיש הקשר לשאול את הלקוח מה זה בדיוק.

רונלי, אולי תעלי לכאן את כל ההקשר

ואם זאת רשימה - את מה שהיה לפניה ואחריה? חוץ מזה, ההצעה של חן היא בהחלט הדרך היעילה ביותר והנוחה ביותר.

זה מזכיר לי שבדוחות מעבדה בטכניון

היו אומרים שהתוצאות והמסקנות הן בשיטת ה"עז": "לפי העין, ואם זה לא נכון אז על הז... אבל כאן צריך ללכת על הרע במיעוטו: להיראות אהבל כי ניחשת לא נכון או להיראות אהבל כי אתה לא יודע בעצמך. הניסיון שלי הוא שאם אתה שואל בתבונה ובצמצום - עדיף לשאול.

למעלה