עזרה בבקשה חלום צלול!!!

yarden41

New member
עזרה בבקשה חלום צלול!!!

היי אני חדש פה ואני מאד מאד רוצה לחלום חלום צלול למרות שאני צריך לחכות לגיל 14 אז אתמול חלמתי שאני פוגש את רופרט גרינט (רון וויזלי מהארי פוטר וכו') ודיברנו חח וחזרנו הביתה מהסט צילומים כמו שחוזרים מבית ספר חחחחח וזה היה מגניב ואולי אפשר יהיה לפגוש את כל השחקנים חחח אז אני רוצה לחלום חלום צלול בלי שום קשר למעלה יש עוד דברים שהייתי רוצה לעשות ! אני חושש מהעניין אז רק להקדמה שאני אדע: 1. חלום צלול יכול לגרם משהו מסוכן? 2. נגיד שחלמתי חלום צלול ראשון, אז איך אני יכול להחליט מתי לחלום אותו שוב? 3. אני יכול ליצור הכל? אנשים, פלסטיישן 3, בתולות ים וכל מיני? 4. אם למשל אני ארצה לחלום על נגיד, עולם שלם וענקי, נגיד נרניה, אני אוכל ליצור אותו? 5. אם נגיד אני אעשה קסמים בחלום כמו לחשים כשפים וכו' וזה באמת ישפיע על האנשים שאמרתי עליהם? נגיד לרצוח את נאסראללה? 6. האם אני מרגיש את הצעדים, הרוח, הכאב, הכיף, שמישהו לוחץ איתי יד, מריח ועד כדי כך אמיתי? כמו שאני מרגיש את המקלדת ואת עצמי ככה יושב פה?! 7. אם אני אכול משהו אז אניב אמת ירגיש את זה? חחח 8. אני צריך לשמור תמונה או משהו לפני השינה? של מה שאני רוצה לחלום עליו? בבקשה אני חייב שתענו לי! תודה רבה רבה!!!

yarden41

New member
כי הם יכולים להבלבל אבל אני כבר מיומן...

אני כבר מיומן חרשתי על האתר...

YossiF22

New member
רשום באתר של אלון ברמן

שמותר לקרוא את האתר רק לילדים מעל גיל 14

tlccccas

New member
תשובות

1. כשאתה מאוד מתקדם עם החלימה הצלולה אתה יכול להגיע למצב שבו קשה לך להבדיל בין מציאות לחלום. 2. לא הבנתי אותך...בכל חלום צלול אתה חולם את מה שאתה רוצה. 3. כן. 4. כן. 5. כן. 6. כן. 7. כן כן כן. 8. ככל שתצפה, תראה ותצבור ידע במה שאתה רוצה לחלום עליו, כך אתה תוכל לחלום עליו בצורה יותר מציאותיית בחלום הצלול. אני לא יודע לגבי התמונה.

yarden41

New member
אחרי שהתעוררתי מחלום צלול, איך אפשר לזהות

שאני בעולם האמיתי? אני צריך לגשש דברים? להעביר ידיים בקירות? לנסות לראות מה קורה עם המחשב? אם הכל כתוב נכון? לשאול אם זה חלום צלול ויגידו לי שאני מבלבל את השכל ואז אני אדע שחזרתי?

yarden41

New member
אבל עוד שאלה!

זה קשה ליצור עולם? אני לא חלמתי חצלול אף פעם ובתור מתחיל יהיה לי קשה ליצור זאת? למשל חשבתי אולי לפני השינה להסתכל על הרבה מאד תמונות של שחקנים מהארי פוטר ולראות שאם אני אחשוב עליהם ואנסה שהם יהיו לידי ואני אזכור טוב איך הם נראים. ואומנם אני ידוע איך נראה בית הספר והחצר. בתור מתחיל אם אני אחשוב על החצר טוב מאד והסתכל עליה והתרכז בה אני יופיע שם? זה קשה ליצור נגיד בית ספר כמו בהארי פוטר? ואנשים קשה ליצור? "מדריך אישי" קשה ליצור?

Bluescale

New member
תיקונים קטנים בתשובות

1.כן, הוא יכול להשמיד את עצמו ואז... סתם. לא ממש לא. אפשר תמיד להבדיל בין *מציאות* לחלום כשאתה במציאות עצמה אבל לא ניתן כמעט להבדיל בין חלום למציאות כשאתה בחלום עצמו. 2.חלום צלול אפשר להשיג באמצעות טכניקות מתקדמות כמעט בכל עת (אלא אם כן לא מצליח לך) או פעם בכמה ימים כשאתה נזכר לעשות בדיקת מציאות בזמן החלום. 3.כן 4.קשה מאוד ליצור עולמות זה דורש שליטה אבסולוטית אבל כן 5.נכון לעכשיו לא ידוע שבחלום הצלול ישנן השפעות על העולם הגשמי. 6.כן אבל פי 5 יותר עוצמתי. הכל חד יותר. אני למשל מאז שבצבא העיניים שלי קצת נפגעו מכל החול שספגתי בתור מט"ק, לובש משקפיים ורואה קצת מטושטש. בחלום הצלול הכל חד כאילו אי נץ או בז. 7.כן 8.לא ממש. אני לא ממליץ *לרצות את זה יותר מדי* תעשה את הטכניקות לבדיקות מציאות, זכירת חלומות ותן לזה פשוט לקרות. גם אם זה ייקח חודש זה בסדר מקווה שתיקנתי את הטעויות שהיו פה
פבל.

yarden41

New member
שאני אבין, כולם יושנים עכשיו?! כי הפורום מת

בשביל חלומות צלולים...

Bluescale

New member
זה בסדר שזה ייקח חודש חודשיים ואף

יותר. יש אנשים שזה לוקח להם הרבה זמן פשוט

למעלה