עזרה בבקשה.. זה חשוב...

danas secret

New member
עזרה בבקשה.. זה חשוב...

אני רוצה לדעת אולי משיהו פה יוכל לעזור לי.. יש כזה דבר להגיע לשדה תעופה ולחכות לטיסה כזאת שיוצאת. ולהיכנס אלייה ברגע האחרון.. וזה ממש מוזיל את מחיר הכרטיס.. ואתה גם צריך להיות ממש ספונטני בשביל זה ( אני לא זוכרת את השם של זה אבל נראה לי ששזה נקרה להיות ב"סטנדביי") רציתי לדעת אולי אם אתם הדיילים/ עובדי שירות הטיסה יודעים בכמה בערך מערך הכרטיס יורד? ואולי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי אם נראה לךכם שיש כזה דבר גם בטיסות לאילת ?

בהווה

New member
יש דבר כזה - כרטיס standby

אני לא יודע כמה הוא עולה לנוסעים, אם בכלל. דיילים (ועובדי חברות תעופה) מכירים את זה כי כרטיס כזה בחינם או בעלות נמוכה הוא חלק מההטבות שאנחנו ובני משפחתנו מקבלים. באל על אין כזה דבר לנוסע רגיל (יש רשימות המתנה לטיסות עמוסות במיוחד, אבל אלו כרטיסים במחיר רגיל). הכי טוב לבדוק עם סוכן נסיעות אם יש דבר כזה לנוסע בחברה אחרת, או ישירות עם מחלקת ההזמנות של ארקיע/ישראייר לאילת.

ANGIE STARDUST

New member
כן, אבל....

בטיסות אחרות, כדוגמת קונטיננטל- שלעיתים קרובות מאוד הטיסות עמוסות, יש דבר כזה שנקרא סטנד ביי או במילים אחרות "מתנדב". זה לא כרטיס סטנד ביי, כי אין דבר כזה באף טיסה קניית כרטיס סטנד ביי, אבל העניין הוא שבמקרים מסויימים (כמו למשל עובדי אלעל ואנשי בטחון למיניהם, שמקבלים כרטיס טיסה חינם, על בסיס מקום פנוי- סטנד ביי, כך שאם אכן יהיה מקום, הם יעלו, ואם לא- אז לא), אבל אין כרטיס כזה...בכל מקרה, לעניין ההתנדבות בטיסות: ההתנדבות היא לא לטוס-בשל עומס הטיסה-"אובר בוקינג" ומי שמוכן לזה, מקבל כמה מאות דולרים...אבל לפי מה שאני יודעת אלו לא "ירוקים" אלא הנחה לטיסה הבאה בחרבת התעופה...וגם מלון (מלון, לא אכסניה!) ללילה...זה לגבי מה שאני יודעת.

טיפ_טיפ

New member
Yעות פרוידיאנית קלה../images/Emo8.gif

לטיסה הבאה בחרבת התעופה

למעלה