עזרה בבקשה דחוף

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
בהול - בבקשה עזרה דחופה

בעוד מס' ימים בניו יורק לא מצאנו מקום לינה מי מכיר ב 25 דולר ללילה בבקשה עזרה דחופה זוג

sela v

New member
אני לנתי

ב-Hostelling International New York. אתה יכול להזמין מקום באכסניה דרך הקישור המצורף. המחיר הוא כ-25 דולר ללילה לבן אדם בחדר, לפי מה שרשום באתר החדר הוא של 10 אנשים, ויש חדרים נפרדים לבנים ובנות. אני זוכר שאני הייתי שם נתנו לי חדר של בנות, ואחרי שטיילתי באפריקה לא ידעתי (וכנראה שהייתי צריך לדעת), שבאמריקה המתקדמת (אבל הדתית), יש חדרים נפרדים. בקיצר בגלל שהשם שלי מסתיים ב-A בהזמנה כנראה חשבו שאני בת, ושמו אותי בחדר של בנות, וכנראה בקבלה לא שמו לב

PREM

New member
עזרה בבקשה דחוף

בעוד מס' ימים אנו בניו יורק עם תקציב של לא יותר מ 30 דולר ללילה חיפשנו בכל האתרים האפשריים וקצת קשה למצוא מקומות ידוע לנו וגם ראינו שהתקציב שלנו בהחלט ריאלי (למרות שחלקכם אולי ירימו גבה) האם יש למישהוא הצעה אופטימית עבורנו ? אנחנו נוחתים קצת לפני כניסת השבת ואין לנו כרגע מקום לינה לערב שישי ולשבת שאחריו (שומרי מסורת) (כן - זה לא היה ממש אחראי מצידנו ...אני יודעת... נו נונ נו לנו ) !!!! תודה מראש לכולכם ושבת נפלאה וקסומה. [email protected] זוג ישראלי חמוד.

sela v

New member
אני עז?

רשמתי לך את המקום הכי זול שיש בניו יורק, ופתחת הודעה חדשה. אז אני לא בטוח אם קראת את התשובה שלי. בכל מקרה שרשרתי את זה להודעה החדשה. אם את צריכה ליותר מיום וחצי, תסתכלי במאמרי הפורום תחת אכסניות. יש שם המלצה למקום שנדמה לי שזה למינ' שבוע.

למעלה