עזרה בבקשה דחוף!!!

Cat79

New member
עזרה בבקשה דחוף!!!

אולי אתם יכולים לעזור לי... החתול שלי (גור כבן 10 חודשים) טיפס על עץ מאד גבוה (מעל 4 קומות) מישהו שמע או יודע על מישהו שיוכל לעזור לי להוריד אותו משם? דיברתי עם מכבי האש אבל הם לא מגיעים לחתול שתקוע בגובה כזה.... תודה על כל עצה...

מכבי אש כן מטפלים

באירוע מסוג זה כדאי מאוד ליצור קשר שוב עם כבאי חיפה התשובה לא ניראת לי מדוייקת גיא

Cat79

New member
אכן דיברתי

עם מכבי האש בחיפה, חשבתי שהוא יצחק עלי וינתק לי את הטלפון, אבל לא הוא דיבר יפה, אבל הוא אמר "אני לא אסכן כבאי בשביל חתול שתקוע בגובה כזה, אין לנו סולמות לגובה כזה" וכשאלתי אז מה בכל זאת לעשות הוא אמר "להמשיך עם החיים כרגיל ובסופו של דבר הוא ירד". בינתיים הוא עדיין תקוע שם, מדי פעם הוא יורד ענף או שתיים ואח"כ חוזר חזרה למעלה.. משעה 3 בלילה בערך הוא הפסיק לבכות, אני מפחדת שהוא באפיסת כוחות....

cat 79

ראשית אבקש את הכתובת בו החתול הגור נמצא , שנית אבקש את שם המוקדן ששוחת עימו בנושא החתול , כיום בשעה 10,00 חילצנו חתול ברחוב עבאס בחיפה , אולי את מתכוונת לכתובת הנ"ל אז טיפלנו בנושא , גרשון זאוברמן - טפסר/מ דובר שרותי כבאות והצלה חיפה

Cat79

New member
../images/Emo51.gifאלוהים...

זה החתול שלי... מה? איך זה קרה? הנבלות בעבודה שלי לא נתנו לי חופש... כך שלא הייתי בבית ובעלי קפץ בערך באחד וחצי והוא היה במרפסת של הבית שלנו... אני לא שאלתי לשמו של הכבאי ועד לקריאת ההודעה שלך הייתי בטוחה שהוא צודק שהרי הוא אמר לי שבסוף החתול ירד לבד.... אני התקשרתי אתמול בשעה 23:30 ל - 102... הוא דיבר אלי יפה ואמר שהוא לא יסכן כבאי בשביל חתול שנמצא בגובה כזה, אמרתי לו שזה מאד גבוה מעל בניין של 4 קומות, והוא ניסה להרגיע אותי ואמר לי שיקח לו יום יומיים ואז הוא ירד לבד... עד שעה 3 בלילה נשארנו במרפסת והוא לא הפסיק לבכות.. בשעה 6 בבוקר כבר לא שמענו אותו ולצערי היינו צריכים ללכת לעבודה... אני ממש מתביישת. אז אני באמת רוצה להודות לכם מקרב לב..... ואם תוכלו לפרט קצת יותר על מבצע החילוץ שלו...

fireman

New member
אני שמח שהאירוע הסתיים על הצד

הטוב ביותר אם כי בטוחני שכלל הגורמים המעורבים מצרים על העיכובים. עפ"י שיחת טלפון עם דובר שרותי כבאות והצלה אזור חיפה - טפסר\מ גרשון זאוברמן החתול חולץ היום בסביבות השעה 10 בבוקר ע"י כבאים שפעלו במקום עם סולמות שחילים, לא הופעלו כלים כבדים במקום כמו מנופים\סולמות הידראולים. שבת שלום לכולם

לילךLilach

New member
כל הכבוד לכבאי אש חיפה ../images/Emo45.gif

שמוכיחים תמיד שהם עושים הכל לחילוץ אנשים ובעלךי חיים במצוקה. ישיר כוח ,תמשיכו במלאכת הקודש שאתם עושים

fireman

New member
שלום לילך.

אני שמח מאוד שהפנית את הגברת הנכבדה אל הפורום. נקווה להמשך שת"פ פורה ומוצלח בין הפורומים והגופים הקשורים לנושא שבת שלום

Michelle1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד

למכבי האש חיפה. משתתפי פורום חיות מחמד נרגשים ושמחים על שיתוף הפעולה.

כל הכבוד לכבאים ../images/Emo140.gif

זה מראה שלפורום יש השפעה והצלחה שיתוף פעולה ומעשים ! ישר כוח לכם ,

GaIi

New member
מחמם את הלב ../images/Emo23.gif

כל הכבוד על העזרה שלכם לחתול. כן ירבו!

אני מצדיע לכבאי חיפה../images/Emo54.gif

כל הכבוד אתם דוגמא וסמל לכל כבאי הארץ המשיכו כך.

למעלה