עזרה בבקשה דחוף!!!

Cat79

New member
עזרה בבקשה דחוף!!!

אולי אתם יכולים לעזור לי... החתול שלי (גור כבן 10 חודשים) טיפס על עץ מאד גבוה (מעל 4 קומות) מישהו שמע או יודע על מישהו שיוכל לעזור לי להוריד אותו משם? דיברתי עם מכבי האש אבל הם לא מגיעים לחתול שתקוע בגובה כזה.... תודה על כל עצה...

Weird Eyal

New member
מכביי אש אמורים לבוא בתשלום

את לא יכולה פשוט לטפס על העץ? תתעקשי עם מכביי האש אפילו אל תאמרי כמה הגובה של העץ..... יש להם כבאית עם סולם

Cat79

New member
דיברתי איתם והם לא רוצים לבוא

אני לא יכולה לטפס על עץ בגובה 4 קומות.... אמרו לי שאני אמשיך בחיי כרגיל והוא ירד לבד, בינתיים הוא רק יושב ובוכה שם למעלה ועוד מעט השכנים יצאו...

Weird Eyal

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אם רק הייתי איזה ילד ג'ונגל סטייל מוגלי כבר מזמן הייתי מוריד אותו

Cat79

New member
תודה רבה על כול התגובות

בינתיים שום דבר לא השתנה, רק הבכי והיללות פסקו בערך ב - 3 בלילה.

Chen PunKuki

New member
)= נוראי...

למה המכבי אש האלה לא מוכנים לבוא? חיים של חתול גם חשובים!!! מסכן החתווווול )= אוף... הוא עדיין לא ירד? הוא לא נעשה רעב, צמא, צריך להשתין? \= ושוב תודה רבה למכבי אש על העבודה הנפלאה... מגעילים!

Cat79

New member
לאושר החתול שלי שלום

בסופו של דבר אחרי לילה שלם על העץ הוא עזר אומץ וירד... הוא אמנם שחור כולו מלכלוך ורועד כולו אבל איכשהו הוא עשה את זה. בקשר למכבי האש, רציתי לומר באמת התייחסו אלי יפה וברצינות, רק שאמרו לי שאם החתול היה בגובה קצת יותר נמוך, אז הם היו באים... ונאמר לי גם שהכבאים בחיפה כן עוזרים לחתולים לעומת ערים אחרות. הוא יעץ לי לא לחכות לו במרפסת והוא בסוף ירד לבד... וכך היה. תודה רבה לכם על העצות...

tygger

New member
כן כמובן, הרי הכבאים תמיד....

כמו שכל בית עסק שאני דיברתי איתו ולא משנה באיזה נושא דאג להבהיר לי שהם, בניגוד לכל בית עסק אחר שעוסק באותו תחום, כן עושה איזה פעולה שבאופן כללי זה חלק מתפקידם. וכן, חילוץ חתולים ובעלי חיים בכלל זה חלק מתפקידם. וגם אורנג' אמרו לי שהם, "לא כמו סלקום" מחליפים את המכשיר במקרה של תקלה. הדבר המעניין הוא שהתגובה שלי הייתה: "מעניין, זה בדיוק מה שאמרו לי בסלקום הרגע כשהחלפתי את המכשיר שלי..." התגובה היתה פרצוף של סימן שאלה ואחריו, "הם בטח עשו לך איזה משהו מיוחד" ואני הגבתי בצורה הכי נאותה שיכולתי... "שתוק ותמשיך לעבוד." מילא לומר שהם לא עושים כי לא בראש שלהם/לא יכולים/סתם לא מחלצים היום, אבל למה להשמיץ אני לא מבין.

danistar

New member
את מזכירה לי סיפור שקרה לי ..

עם החתולה שלי . אומנם העץ היה בגובה של נגיד 3 קומות לא ארבע . מה שעשינו הבאנו איזה בחור שמתמחה בגיזום עצים הוא עלה למעלה עם ציוד שהיה לו והוריד אותה למטה .. זה עלה נו לא יקר מידי וכולם היו שמחים . כמובן שהגברת עשתה את זה כמה פעמים נוספות אבל היא כבר היתה מנוסה ולכן ירדה בעצמה .. החוכמה היתה לשים לה על מהרפסת שמול העץ קערת אוכל .. זה גרם לה לרדת ..

tygger

New member
שלום לך איש חסר.

הרבה זמן לא ראינו אותך פה. מה שלומך? גם במקום האחר אתה חסר.

danistar

New member
הי נמרון ..

היי נמרון . שלומי בסדר תודה . אני משתדל לבקר כאן מידי פעם אבל לצערי אין לי הרבה מה להגיב , כשאני רואה משהו מעניין אני מגיב . במקום ההוא .. מבטיח לבקר .

למעלה