עזרה בבקשה אנשים!! דחוף

sksks

New member
עזרה בבקשה אנשים!! דחוף

אוקיי אין לי הרבה זמן אז לא אפרט הרבה אני אגיע לעיקר... בזמן האחרון המזל אצלי לא נמצא... וזה במיוחד מתי שאני עם דוד שלי... אנחנו נפגשים פעם בחודש - חודשיים אבל תמיד שאנחנו נפגשים אנחנו מתכננים והכל נהרס לנו, עד פה הכל נשמע בסדר אתם שואלים את עצמכם... אז נהרס נהרס קורה שמתכננים ונהרס, אבל זה יותר מזה.. כמו שרגש קשה להסביר גם את זה קשה להסביר.. אני תמיד רציתי ש-ה' יתגלה בפני תמיד הייתי סקרן לגבי זה ויש לי הרגשה שהוא בוחן אותי.. או שהוא פשוט מתגלה לפני, מוזר אבל יש לי הרגשה (אולי הרוב יגידו שזה סתם הרגשה) דוגמא: אני ודוד שלי תכננו חודש שלם לרדת לאילת... אבל איכשהו זה נהרס למרות שהכל היה מוכן ברגע האחרון זה נהרס, אני וחברה שלי יוצאים (זה קצת קטע מביך) אנחנו במיטה והאיבר מין שלי לא עמד לי באותו זמן (אומנם היה קר אבל....) בקיצור הכל נהרס ויש עוד הרבה מה לספר זה כרגע מה שעלה לי... אתמול הגיע הסוףף הסיפור עם החברה שלי אמרתי אני חייב לשים לזה סוף... כל מי ששמע על הסיפורים אומר שאני מקולל.. (בצחוק אבל יש בזה משהו) אני חייב עזרה... אני רציתי ללכת לרב שיברך אותי אולי, אולי לקנות שרשרת עם מגן דוד אני לא יודע אני צריך לעשות משהו אחי קנה לי שרשרת עם אבנים (לא אבני מזל סתם ליופי) אולי אפשר לברך את השרשרת הזאתי? לא יודע מה בבקשה צריך עזרה...!!! אני גר באזור השרון ואני די צעיר עוד נער אם חשוב הגיל ואני אגיד באמת תודה לעוזרים!!!! חשוב לציין שעד היום אני ומשפחתי לא שומרים שבת ובקושי חגים.

סבבב

New member
חוששני שטעית בפורום...

אנחנו לא הפורום נגד עין-הרע , כישופים, ברכות, קללות וקבלה... אולי יש פה פורום בנושא זה.

SmartToyBoy

New member
באמת שלא כ"כ הבנתי מה אתה מחפש...

בכל מקרה - לדעתי, שרשרת אבנים, מבורכת ע"י מי שלא יהיה - היא לא פתרון. אם אתה רוצה להתקרב לאלוקים, הוא נתן לנו הרבה דרכים. אחת מהן, המרכזית ביותר, היא ע"י קיום מצוותיו. בכך אתה מקיים את רצון האל וממילא מתקרב אליו. אתה נשמע קצת מבולבל. תנסה למקד מה בדיוק אתה מחפש, וננסה אולי לעזור :)

sksks

New member
תודה

תודה על התשובות... אני אנסה לפרט אני רוצה משהו שיקרב אותי ל-ה' אני חשבתי על מגן דוד (לא להאמין במגן דוד עצמו אלא בדרך להתקרב ויתן קצת אמונה שהוא שומר עלי...) זה מה אני רוצה... תודה רבה!!! משהו שיקרב משהו שימור אני יודע מה... כמו שאנשים לוקחים איתם ספר תהילים או חמסה בבית משהו כזה....

סבבב

New member
כמו שכבר נאמר...

קירבה לקב"ה ,לפי ידיעתי, לא קשורה לעצמים או חפצים שתלויים על הצוואר. אם אתה רוצה לזכור כל הזמן שיש מישהו מעליך, שיש בורא עולם - אנחנו משתמשים בכיפה. היא על הראש שלנו ונותנת לנו את ההרגשה שכל הזמן יש מישהו מעלינו, מישהו שאנחנו צריכים להודות לו שהתעוררנו כל בוקר...

למעלה