עזרה בבקשהההה..

abuuu

New member
עזרה בבקשהההה..

שלום... תראו אני לאי ודע איך להתחיל..אני בן 19.... אני במצב נפשי מאוד קשה בוא נגיד שהחיים שלי איכשהו תקועים ובזבל..אז אשמח עם תעזרו לי.. ישלי חבר ממש מממש טוב...הכי טוב..עכשיו אני לאי ודע מה לעשות איתו כבר למעלה משנה אני מרגיש עליו משו חזק אוהב אותו ואני תמיד רוצה להיות איתו לצאת איתו אני פשוט מוותר על הכל בשבילו מילה בשבילו זה הכל..כמובן שאני נמשך עליו ברמות עצומות ואדירות.. כמובן שאני נוגע בו ונצמד עליו והוא כבר הרגיש את זה..מפה ושמה הוא לקח אותי לשיחה ודיבר איתי וכבר התוואדתי בפניו שאני נמשך אך ורק רק עליו ווהוא התחיל להציע לי הצעות אתה צריך חברה וזה כמובן שהוא הובח מזה אבל כל פעם שאני מזכיר לו או משו הוא יודע שאני נושא רגיש אצלו הוא מדחיק לא דיברנו על זה כבר קרוב לחצי שנה..רק שאני מתקרב אליו הוא משו הוא צועק לי מה אתה הומו דיי ואני ישר זז..עכשיו אני לא יודע מה נסגר איתי אני מצד אחד נמשך גם לבנות..הייתה לי חברה כמה חודשים ומאוד נמשכתי עליה..כמובן שאליו אני נמשך יותר אני פשוט לא יכול יותר כואב לי עם הוא הולך עם חבר אחר או שסתם חבר אחר נוגע בו או משו כזה ..אני פשוט לא יודע מה לעשות אני אוהב ת'נבאדם הזה ומפנטז עליו כל הזמן ואני איתו יותר כמעט כל היום אני לא יודע בידיוק מה הפתרון אולי תכף שאני יתגייס יהיה פתרון... בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגעעע..תודהה

הכרתי מקרה כזה

ואין לך מה להילחץ או להשתגע. אתה נמשך אליו ואוהב אותו וזה הכי טבעי שיש!=] זה שהוא התרחק ממך זה נראה לי דיי מגעיל מצידו, אבל אני מניחה שפשוט קצת קשה לו לקבל את זה והוא כנראה לחוץ ולא בדיוק יודע מה לעשות עם זה. זה שהוא משתמש במילה "הומו" כמו שאמרת זה נראה לי פשוט בגלל שזה נהפך לסלנג כזה, אני לא חושבת שהוא מתכוון לפגוע בך. מצד שני גם נמשכת, ואולי גם אהבת מישהי, וכמו שאמרתי, זה נורמלי לגמרי=] אולי אתה בי, או הומו, או סטרייט. את זה רק אתה יכול לדעת, כשתדע אתה תדע, ואתה לא צריך לשתגע מזה פשוט תיהיה אתה=] מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי[כי אני דיי גרועה בזה] ועזרתי איכשהו

קודם כל מדהים האומץ שלך..

דבר שני וואל קאם טו דה קלוב אחי, לכולנו זה קורה\קרה\יקרה מתישהו.. אני מציע שפשוט תתרחק כי אין מנוס ואין דרך אחרת. עם כל הכאב שבדבר זה הפתרון הכי מהיר ויעיל.. אגב, אתה בטוח שזו רק משיכה ושאתה לא מאוהב בו? רן.

abuuu

New member
תודה

אני מאוהב נמשך בו הכל אני כבר לא יכול אוף. ואי אפשר להתרחק זה חבר טוב טובב..שכל הזמן ביחד ושאנחנולא מדברים איזה כמה שבועות או ז בגלל משו זה עוזר אבל ישר אחרי זהחוזרים לדבר לא יודע איך להתנתק קשה ליייי אני כל הזמן חושב עליו אוף לא יודע מה לעשות :(

תקשיב,

זה קרה לי חמש פעמים (וחצי) ואני לא מדבר סתם על משיכה אני מדבר על המון דמעות, אבל המון. במשך שנה שנה וחצי כל פעם. מכיר את הכאב הזה תאמין לי. אתה חייב להתנתק ממנו, לםחות עד שתתגבר ואז תוכל לחזור להיות חבר טוב שלו אבל עם גישה קצת שונה..

gilad music

New member
עצה שלי...../images/Emo27.gif

קודם כול הבנתי שמדובר בחבר טוב שלך, מה שהבנתי שהוא ביכלל לא בעניין - משיכה למין שלו, לעומת זאת אתה מאוד אוהב אותו , אח שלי, כול אחד מגיע למצב בחיים שלו שהוא מיתאהב בחבר הכי טוב שלו, ויש לזה סיבה מאוד מוצדקת, עצם העובדה שאתם רוב הזמן ביחד אז יש סוג של היתקשרות לבנאדם ולאו דווקא כחבר שאתה אוהב כמו אח שלך... אני חושב שזה לגיטימי שהיתאהבת בו, אבל לצערי לא יהיה לך את הצ'אנס לממש את האהבה הזאת, פשוט מאוד תנסה לחסל את כול ריגשות האהבה אליו, כי חבל מאוד שתאבד חבר טוב רק ביגלל שהוא לא דו / הומו, ולא יכול להיות איתך, כי בכל זאת מדובר בחבר טוב מאוד שלך וחבל מאוד שתיזרקו את כל מה שעברתם יחד לפח אהבה היא לפעמים כואבת, אבל תדע שבסופו של דבר תימצא את שלך ממש מעבר לפינה וביכלל לא ציפת לה.....(זה באמת קורה לכולם...חח) שיהיה כול טוב...

למעלה