עזרה בבעיה די קשה!.....

WinnerMan13

New member
עזרה בבעיה די קשה!.....

קצת לפני שהלימודים הסתיימו התחלתי לחפש עבודה משהו שיתן לי כסף לבילויים ולביזבוזים... חיפשתי בהתחלה כמעט ועבדתי בתור מלצר ואחר כך כמעט ועבדתי בקייטנה אבל אחר כך מצאתי עבודה מושלמת...התחלתי לעבוד במעדניה של בן דוד שלי.. הימים הראשונים היו די קשים לא הכרתי אף אחד אבל לאט לאט בוס המשנה שלי ואני הפכנו חברים די טובים כל היום אנחנו יושבים וצוחקים על איזה קולה וארטיק אני ממש נהנה ללכת לעבודה...הבעיה לא מתרכזת בעבודה...הבעיה מתרכזת בדרך בה אני מגיע לעבודה.. כל יום אני הולך לתחנה שליד הבית שלי ומחכה לאוטובוס בימים האחרונים אני פוגש שם ילדה שנראית טוב מאוד והיא מאוד מאוד חמודה כבר כמה ימים ברציפות שיוצא לי לראות אותה...ואפשר להגיד שנדלקתי עליה אבל הבעיה היא שאין לי ממש מה לעשות אין לי את האומץ לגשת אליה ולדבר איתה..מה שיש לי לעשות זה להגיע לתחנה ולקוות שהיא תיהיה שם..כדי שאני אוכל להתנחם בזה שאני רואה אותה פעם ביום.. מה לעשות אנשים ? נדלקתי עליה קשות!

PEACE FOR ALL

New member
שמע...

אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות... אם אתה דלוק עליה, אתה צריך לנסות להתקרב אליה. תשאל אותה מה השעה, או אם האוטובוס כבר עבר.. לא יודעת... זה מצב דיי מסובך כי אתה לא מכיר אותה בכלל.. אבל אם באמת תנסה, אני בטוחה שתוכל להכיר אותה איכשהו. אתה פשוט צריך להבין ששווה לך לנסות. נכון שזה קשה, ושצריך המון אומץ בשביל זה.. אבל תחשוב שיום אחד אולי היא תפסיק לבוא לתחנה. ואז אתה תצטער מאוד שלא אמרת לה משו... אין לך מה להתבייש! אז מקסימום לא ייצא מזה שום דבר. אבל לפחות תדע שניסית! שיהיה בהצלחה!!

יפתח14

New member
עזוב את כל השטויות האלה..

של לשאול מה השעה או אם האוטובוס כבר עבר! זה בולשיט לשמו שכולם רואים בסדרות אמריקאיות. אם אין לך אומץ לדבר איתה אין מה לעשות. אבל אם אתה רוצה שזה יתקדם לאנשהו אז לך אליה דבר איתה תבקש את מספר הטלפון שלה ותתחיל איתה! בלי כל השטויות של משפטי פתיחה מפגרים וילדותיים. קצת סורייאליסטיות!

PEACE FOR ALL

New member
אולי אתה צודק.... אבל

אתה לא חושב שהבחורה תבהל קצת?? הוא לא מכיר אותה בכלל! הוא סתם מחכה איתה באותה תחנה לאוטובוס.. ופתאום הוא יבקש ממנה את הטלפון שלה?!? זה לא נראה לי הגיוני.. וגם לא נראה לי שהיא תתן לו את הטלפון. היא רק תבהל וככה הוא יפסיד את ההזדמנות שלו.

PEACE FOR ALL

New member
אוקיייי... תרגע...

מה אתה מתעצבן?? סך הכל אמרתי מה שאני חושבת.. ולדעתי, באמת עדיף שהוא ינסה משפטי פתיחה "מפגרים"! כי אם אני הייתי במקומה, זה היה נראה לי מאוד מוזר שמישו שאני בכלל (!!!) לא מכירה, היה מבקש ממני את הטלפון שלי. אבל לא יודעת... יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שלא. אתה אמרת את דעתך ואני את דעתי. לא צריך להתעצבן..

יפתח14

New member
אני לא מתעצבן...להפך.

אבל לדעתי- משפטי פתיחה כמו שאת נתת לו יגרמו לו להיראות כמו אידיוט. אני לא אומר שהוא צריך לבוא אליה ולהגיד לה היי אפשר את הטלפון שלך? הוא צריך לבוא לדבר איתה במשך הנסיעה. להגיד לה שהוא רואה אותה כל יום והיא ממש מוצאת חן בעיניו ולקבוע לאותה שעה ביום שלמחרת. ואז לבקש את מספר הטלפון/איסיקיו שלה ולדבר...

PEACE FOR ALL

New member
אוקיי... שמע.....

לא התכוונתי שהוא יגיד לה בדיוק מה שאמרתי לו. התכוונתי שהוא ינסה להתקרב איכשהו.... וחוץ מזה, לא לכולם יש את האומץ להיות כל כך ישירים. שמע, אני חושבת שהעצה שלך היא ממש נפלאה וטובה וכל זה.. אבל השאלה היא, האם יש לו אומץ לעשות מה שאמרת. כי הוא לא מכיר אותה. הוא לא יכול לנסות לנחש איך היא תגיב על זה. אולי היא בנאדם סגור.. לא יודעת... הכל תלוי בו. אם יש לו את האומץ לבוא ולהגיד לה "שמעי, את מוצאת חן בעיניי" כמו שאמרת, כל הכבוד לו! אבל אם לא, והוא עדיין ירצה להתקרב אליה, אני חושבת שהוא צריך לנסות בדרך פחות ישירה...כמו שאני אמרתי. ושוב, אני לא אומרת שהוא חייב לשאול אותה דווקא אם האוטובוס עבר. זה יכול להיות כל דבר שעולה לו לראש.. הכל תלוי באיזה בנאדם הוא ואם יש לו את האומץ להיות כל כך ישיר. שהוא יחליט לבד...

יפתח14

New member
טוב....רמת הביישנות שלו כבר לא

תלויה בי. גם אם אתה ביישן לפעמים צריך לקחת קצת סיכון. לדעתי- משפטי פתיחה מסרטים אמריקקים מפגרים יגרמו לו יותר פאדיחות ממה שאני אמרתי....

WinnerMan13

New member
*-*עידכון*-*

היום ואני הבוס שלי השני הלכנו להביא סחורה מאיזה חנות למעלה מליד המשביר אני נכנס לאיזה חנות להביא שתיה מי המוכרת שם ??? היאא...אני מה זה בלחץ לא יודע מה לעשותתת.. אז היא אומרת לי.. מאיפה אתה מוכר לי ? אני אומר לה.. אולי מהאוטובוס.. אז היא אמרה אההה כן מה המצב? אמרתי הכל סבבה ואיתך? היא אמרה הכל סבבה.. אמרתי.. אפשר ת'מספר שלך? ואז בדיוק הבוס שלי קרא לי הייתי חייב ללכת..

PEACE FOR ALL

New member
שנייה......

אבל אתה תראה אותה עוד בתחנה, נכון? אז תמשיכו את השיחה! ואני מאוד שמחה בשבילך!!! זה היה יותר קל ממה שאני ויפתח חשבנו.... שיהיה המון בהצלחה ותמשיך לעדכן אותנו..

למעלה