עזרה בבניית טיסן עייט

עזרה בבניית טיסן עייט

RUBBER DUCK היקר! אני ארצח אותך יא בן זונה אני יודע שאתה גר בכפר גנים ב´ בטבנקין ואני ארצח אותך חה חה חה חה חה. יא חתיכת ..................... שעיר עם גבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מוטציה........ אתה ומיכל הכלבה....

blaumark

New member
אם הייתה גבר באמת הייתה משאיר שם

אם הייתה גבר באמת הייתה משאיר שם ופרטים רק תדע לך שכל המטיסים ו Jet Club מאחורי שרון יש דרכים יותר מתורבתות לסגור דברים כמו לדבר אם יש לך איזה בעיה אני בסלולרי שלי אתה מוזמן להתקשר 052-725323 שרון אל תמחוק את ההודעות ועל תגיש תלונה במשטרה למרות שיכולים לאתר אותו דרך ה ISP ניתן לו הזדמנות לחזור בו או וליישר את זה בצורה יפה מארק בלאו Jet Club

הערה קטנה לשרון ולכולם

לא מזמן היה מישהו בפורום שאני מנהל שפרסם הודעות בסגנון דומה במשך יום שלם. לאחר בירור זריז של כתובת ה- IP שלו ושיחת טלפון אחת לספק האינטרנט שלו התברר מי הבחור וכבר לאחר 12 שעות לערך מפרסום ההודעה האחרונה שלו מחלקת ה- ABUSE של ספק האינטרנט שלו יצרה בינינו קשר והוא התנצל. במקרה שלי זה היה ילד בן 13 , כנראה שגם במקרה הזה זה משהו בסגנון - כנראה יש ילדים שלא מקבלים חינוך טוב בבית ולא יודעים איך מעבירים ביקורת במידת הצורך (למרות שזה נראה לי כמו סתם קשקוש ולא נסיון לביקורת). אז בכל אופן הפואנטה שלי היא שתוך מספר שעות מאתרים את האנשים האלה ללא שום בעיה , ואין בעיה גם להגיש תלונה במשטרה (תתפלאו איך איומי רצח באינטרנט ע"י ילדים קטנים נלקחים ברצינות במשטרה!). בברכה, ליאור.

Matan G

New member
בטח עוד ילד קטן..

בטח זה עוד אחד מהילדים הקטנים והמפגרים האלה שחוץ מלהטריד אנשים באינטרנט ולפנטז על המקלדת לא עושים כלום בחיים. שרון, אל תיקח את זה ברצינות. תוך יום-יומיים אפשר לברר את הפרטים של המטריד ואז תוכל להעביר את זה הלאה אלא אם הוא מוכן לסגור עיניין בצורה הולמת כמו בנאדם נורמלי. בברכה, מתן

alonj

New member
איתור כותב ההודעה

שרון, מארק. אני יכול לסייע למצוא את מקור ההודעה (כשמכירים את השיטות זה לא ממש מסובך). אם יש רצון/צורך, אני לשרותכם. אלון יעקב.

blaumark

New member
לאלון

תודה על ההצעה אבל אין צורך גם אני וגם שרון יודעים לא מאט בנושא וגם יש לנו את הקשרים ב ISP להשיג את הפרטים מידי תודה להצעה בברכה מארק בלאו Jet Club

למעלה