עזרה בבניית דק

guybr50

New member
עזרה בבניית דק

היי. אממ... ת'אמת יש לי את הדק הזה הרבה זמן אבל לא יצא לי לשחק עם חבר'ה רציניים (לא באזור שלי לפחות).... אבל בגלל שהחלטתי להשתתף בתחרויות והכל.. הייתי מעוניין לנסות לשפר את הדק הזה. אני יודע: אין בו קלפים מנצחים, הוא מבוסס על דרקונים בלבד (מלבד שניים) ואם אנשים יוכלו להמליץ לי על אילו קלפים כדי להוציא ואילו כדאי להכניס אשמח מאוד, רק בבקשה על תגרמו לי להוציא את הקלפים שעלייהם בעיקרון בנוייה החפיסה...^^" monsters: the dragon dwelling the cave morphing jar five headed dragon (בחוץ כרגע) White-horned dragon (בחוץ כרגע) prime metirial dragon (בחוץ כרגע) hunter dragon (בחוץ כרגע) spirit ryu king dragun armed dragon lv 3 X2 armed dragon lv 5 X3 armed dragon lv 7 armed dragon lv 10 Tyrant dragon horus the black flame dragon lv6 X2 (בחוץ כרגע) twin headed behemoth spear dragon luster dragon mirage dragon masked dragon X3 element dragon decoy dragon divine dragon ragnarok lord of D Horus the black flames dragon lv 4 (בחוץ כרגע) Horus the black flames dragon lv 8 (בחוץ כרגע) spells: Super rejuvenation (בחוץ כרגע) dragons miror (בחוץ כרגע) level up! (בחוץ כרגע) emergency provision (בחוץ כרגע) stamping destruction X3 the graveyard in fourth dimension lightning vortex monster reborn future fusion (אני יודע שדרגונס מירור עדיף) swords of revealing light mystical space typhoon pot of avarice level modulation book of moon monster reincarnation traps: magic cylinder sukaretsu armor the dragons bead interdimensional matter transporter seven tools of bandit cemetary bomb compulsery evacuation device ceasefire negate attack magic jammer dragon's rage torrental tribute trap jammer curse of anubis dust tornado 15 מלכודות 15 קסמים 25 מפלצות (לא בכולם אני משתמש) למי שיש טיפים לקלפים בסיסיים שיעזרו לי, לקלפים שלא נחוצים וצריך להוציא או משהו אחר שיעזור לי, אתם מוזמנים להגיב... ^^

motios

New member
ברוך הבא ! הנה:

דבר ראשון אני בעצמי מתחיל אז אל תיקח את כל מה שאני אומר או מציע כנכון.. נראה לי שכדאי להוריד כמה מלכודות בשביל האיזון, לי יש בדק 8 מלכודות ו 12 קסמים ועדיין לפעמים יוצא לי בהתחלה יד של רק קסמים ומלכודות. אז מה אתה אומר על דבר כזה: Curse of Anubis Dragon's Rage Magic Jammer Negate Attack Sakuretsu Armor The Dragon's Bead Torrential Tribute Trap Jammer בכל מקרה מה היה התכנון עם ה- Interdimensional Matter Transporter ? בכללי אהבתי את הדק נראה טוב ! אבל Level Up! הוא לא קלף חובה בדק שמשתמש במפלצות מהסוג הזה ? הדיקוי דרגון נתן לי רעיון למה לא להשתמש ב Darkblaze Dragon , ככה הוא יהיה חייב להילחם נגדו להפסיד נקודות לשלוח את המפלצת לבית קברות, וירד לו נקודות חיים שווה להתקפה של המפלצת
. ודבר אחרון משהו שפרדי (impale) אמר לי פעם אם כבר משתמשים במפלצת עם 2000 הגנה כמו The Dragon Dwelling אז למה לא להשתמש במרשמלון או ספיריט ריפר במקום ? יותר קשה להרוס אותם. מקווה שעזרתי במשהו

guybr50

New member
Iterdimensional על ארמד דרגון LV 7 או על...

הורוס לבל 8 כדי להגן עליהם מפני הריסה (קשה מאוד לזמן אותם אחרי שנהרסו).

guybr50

New member
עוד טיפים?

חשבתי על זה ונראה שיש לי יותר מדי מפלצות וקלפי קסם. אבל כל קלף שאני בודק אם להשאיר או לא אני פשוט לא מסוגל להוציא, זה נראה כאילו צריך את כולם כדי שדברים אחרים יעבדו...

impale

New member
תגובה

אני חובב גדול של דקי פאן אבל גן כשמדובר בדק שאינו מטה צריך לבנות אותו נכון... בתור התחלה: five headed dragon הוא קלף מיזוג.. אתה בכלל לא צריך לספור אותו כחלק מהדק.. למה בחרת להשתמש בארמד ולא בהורוס? הורוס הכי יותר טוב. קשה להגיד לך מה לעשות כי קשה לי להבין מה בדיוק זה אמור להיות.. אפשר לנסות לבנות דק סייברדארק דרגון.. זה משלב בתוכו דרקונים.. זה דק לא יקר והוא הרבה יותר מוצלח לדעתי מסתם דק דרקונים.

impale

New member
תגובה

אין שום דבר רע בפייב הדד דרגון ספציפי כי אתה לא משתמש בפולי עליו... אבל הוא לא נספר כחלק מהדק.. הוא לא נמצא בתוך הדק.. הוא נמצא בפיוזן דק(החל מקרוב: אקסטרה דק)

למעלה