עזרה בבלוג טי וי

• פותח הנושא eveu
  • פורסם בתאריך

eveu

New member
עזרה בבלוג טי וי

מאז השידרוג אני לא מצליח להיכנס לבלוג מבוגרים ..אפשר עזרה?

eveu כנס..

שאתה נכנס לבלוג תגלגל את העמוד הראשון כלפי מטה בסוף בצד השמאלי היה כתוב לך בכתום "למבוגרים בלבד" , תכנס לשם ואז תהיה בבלוג למבוגרים, ואם יש לך בעיות אחרות טכניות אתה מוזמן להכנס לפורום הטכני.. שם יענו על כל שאלה שתהיה קשורה לבלוג TV שהיה גלישה עימה :)

סיירוס אנחנו דורשים תשובה

הבטחת שהבלוג למבוגרים יקבל לינק ברור שכולם יוכלו להראות אותו ושהלינק למטה הוא רק דבר זמני. מה קורה עם זה ? למה אין גם תחרויות חדשות ? נראה לי שלתפוז נמאס מהמבוגרים, אם כן אז תגידו, שנדע !

soofgania

New member
נודה לכם אם תטפלו בדחיפות בנושא ההצפות

לאחרונה ניכנס מישהו בניק אורח ומציף בכל החדרים, הוא תוקע לכל בעלי החדרים את השידורים, ובכל פעם הם צריכים לעשות ריענון,לגולשים זה נורא מציק בעין והם עוזבים ת'בלוג ובעלי החדרים מתייאשים מלרענן כל שניה וסוגרים ת'חדרים.כבר לא נעים להיות שם בגללו. דבר שני..מה עם טבלת הדירוג שהייתה מתפרסמת ביום שלמחרת?למה אין אותה יותר? הטבלה נתנה מוטיבציה למשדרים ,מעין תחרות. לאור האמור לעי"ל,מס' הגולשים לא עולה מעל 450 צופים בחדר.

נראה לי גם הבוטים הלכו לישון../images/Emo6.gif

אין חסימות אין כלום. הימים הללו הם תקופה של הבלוגים הישנים
האקרים הצעירים חזרו לפעול שוב יאלה פוליסים תעבדו שעות נוספות יש אישור

z i n i

New member
צודק! הלינק דפוק,קטן ולא רציני...סיירוס אתה

מה זאת התשובה הלא רצינית ?

יש פה תופעה מכוערת לידיעת הנהלת תפוז

חברים , יש פה כמה אנשם כמו בחור שמכנה את עצמו מטריף תחושים שמשדרים כל מיני אנשים שמשדרים בתוכנות אחרות כמו PalTalk לדוגמה ומציגים את השידור שלהם כבלעדי . אני לא מבין באיזו זכות אותם אנשים עושים את זה . אני מתריע ואני מבקש שהדבר הזה יבוא לטיפול , זה מכוער .

בלוג TV מבוגרים

איני מצליח לראות את המלל, בחדר השיחה הפרטית + רשימת המשתפים אינה נגישה. מצ"ב צילום המסך בקובץ נפרד.

התשובה בפנים

לפי הצילום מסך ושעת כתיבת ההודעה אתה מנסה להיכנס לבלוג מבוגרים בשעה 14:30 בצהריים... נראה לך שמישהו ישדר או בכלל יתנו לו לשדר לפני 22:00 בלילה? חוץ מזה שכתוב לך במפורש בצילום מסך שצירפת שהשידורים יתחילו משעה 22:00...

בעית מלל שנעלם

מאז שבועיים נעלם המלל מחדר שיחה פרטית כמו כן לא ניתן לראות את רשימת המשתתפים בצאט של המבוגרים

למעלה