עזרה בבישול

עזרה בבישול

אשמח ממש אם תעזרו לי במציאת מתכון לפרגית,שיהיה מתכון קל ושיהיו בו תבלינים טובים שמוסיפים המון,הייתי שמחה במתכון שהפרגית תבוא בתוספת משהו כגון פלפלים שיהיה צבעוני אך לא חייב. אם אפשר פירוט על גודל הפרגית שצריך לקנות אני ממש אודה. תודה.

פרגיות עם עשבי תיבול- מומלץ!!

פרגיות ברוטב שום ועשבי תיבול - מומלץ מאת: effyba 02/10/07 | 19:14 פרגיות ברוטב שום ועשבי תיבול / רות אוליבר מתוך מגזין "על השולחן" יולי 2006 אל תוותרו על הנענע! החומרים ל-6 מנות: 1 ק"ג פרגיות חתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ 5 כפות שמן זית 3 כפות דבש 1 כפית כורכום 5 כפות רוטב סויה 1 כף חומץ בלסמי 10 שיני שום פרוסות 1 כפית ג'ינג'ר מגורר מלח ופלפל שחור גרוס 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים (נענע, שמיר, פטרוסיליה וכוסברה) מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הפרגיות עד שמזהיבות מעט. מוסיפים את שאר החומרים ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים מים לכיסוי הפרגיות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש מכסים ומבשלים כחצי שעה. מסירים את המכסה ומבשלים עוד כרבע שעה עד שמסמיך מעט והנוזלים מצטמצמים

פרגיות בתנור-גולדה מאיר 1

את הפרגיות השרתי בשמן פפריקה ומלח - אני השריתי אותם לילה אבל אפשר חצי שעה. לצרוב את הפרגיות בשני הצדדים על מחבת לסטייק או מחבת טפלון רגילה בלי שמן נוסף. ממש שלוש דקות כל צד. בסיר לטגן הרבה טבעות בצל וכמה שיני שום פרוסות. אחרי שמקבל צבע יפה להוסיף 3/4 כוס סוכר חום ו-3/4 כוס מיים. להרתיח. להניח את הפרגיות בתבנית אפיה, לשפוך מעל את הרוטב ולאפות 20 דקות. מ-ע-ו-ל-ה!!! בהצלחה!!!

למעלה