עזרה בבילבול....

gun the LOVE

New member
עזרה בבילבול....

יש לי מין בלבול כזה בנושא הדו-מיניות.. בעניין הרומנטיקה-אני נמשך כולי למין הנשי בעניין הסקס:אני כל הזמן חולם ומדמיין שגברים חתיכים ויפים(מושלמים) מזיינים אותי ואני מוצץ להם. ובעניין הנשים-אני מזיין אותם והן מוצצות לי שוב,בענין הרומנטיקה שזה חיבוקים,נשיקות,שיחות,הכל על נשים. המחשבה הזאת על גברים התפתחה עוד ביחד כשהתחלתי לדעת על מין וסקס בכללי. אני בן 20 ועדיין בתול משני הכיוונים. האם אלה סימנים של דו-מיניות או סתם פנטזיה ארוכת טווח?

Marsnik1

New member
זה משנה? ../images/Emo13.gif

תראה- פשוט תעשה מה שאתה מרגיש ורוצה. ויש דברים שעד שלא תנסה לא תדע- יכול להיות שתגלה שסקס עם גברים הוא לא מה שפינטזת, או שקשר שלך עם בחורה הוא לא כזה רומנטי ואינטימי, או ההיפך שסקס עם גברים ונשים הוא נורא טוב ונורא רומנטי. יותר משזה תלוי גברים/נשים זה תלוי באנשים שאתה איתם ובאיך שזה ביניכם.
לדעתי פשוט תזרום עם זה.

אוהדאדם

New member
ביסקסואליות, לא דו-מיניות

חלזונות הם דו-מיניים; הרמפרודיטים הם דו-מיניים. אתה, כנראה לא. ביסקסואליות היא זהות, והיא טווח מאוד נרחב. נתחיל מהסוף: אם מהיום ועד סוף חייך לא תשכב עם אף גבר, אפילו לא תציץ על אף גבר ערום בהקשר מיני, ועדיין תכנה עצמך ביסקסואל - אז אתה ביסקסואל. אם תחיה עד 120 ותעשה סקס רק עם נשים, או רק עם אישה אחת, או עם אף אחד ואף אחת, עדיין תוכל לכנות את עצמך ביסקסואל. אבל אתה בן 20, אז למה הלחץ? ובכן, כי פקפוק בזהות האישית שלך זה דבר מלחיץ... אז בוא נראה אם אפשר לנסות להפחית קצת מהלחץ. פנטזיות על בני אותו המין הן דבר נורמלי ונפוץ מאוד. חלומות כמו שאתה מתאר הם פשוט חלק מההתפתחות המינית שלך. אם תרצה, ויש כאלו שיגידו שזה כך, כולנו ביסקסואלים במקום כלשהו (כל חור בלילה שחור, וכו'), ורק החברה אומרת לך שסקס עם גברים הוא משהו פסול, או שמוגבל רק למי שמגדיר את עצמו בצורה מסוימת. אם להמשיך את הנקודה הקודמת, גם אם תבלה את חמשת השנים הקרובות בלמצוץ למאה גברים, אם תצא מהצד השני ותחליט לכנות את עצמך סטרייט, זה גם בסדר. זהות מינית היא עניין אישי, שלגמרי נתון לשליטתך ולבחירתך. כשאני התחלתי לפקפק בנטייה המינית שלי, ולתהות אם אני נמשך לגברים (אז זה היה "לגברים", זה נהיה "גם לגברים" כמה שנים אח"כ) האינטרנט כבר הייתה מקום שאפשר לפגוש בו גברים. אז יצאתי למסע חיפושים והתנסויות. זה עבד בשבילי, אבל היה לי הבטחון שיהיה בסדר ואני אסתדר, וגישה רגועה יחסית לסקס. כתבה כאן מישהי לפני כמה חודשים שבמסגרת הנסיונות שלה שכבה עם ידידה שלה, וזה הכניס אותה למצב מאוד מעורער; אם אתה נותן לסקס הרבה משמעות רגשית, סקס עם גבר, אפילו שבפני עצמו לא אומר שום דבר, האקט הפיזי לבדו יכול להכניס אותך למצב מבולבל. אם אתה מרגיש שאתה רוצה להתנסות, הכי חשוב לעשות את זה בצורה בטוחה ובלי לחץ או למהר לאנשהו; אבל מההודעה שלך לבדה נשמע שזה לא משהו שמתאים לך. לכן, העצה שלי היא פשוט להירגע, לקבל שהמוח שלך הוא מקום מוזר ונהדר שיכול להוציא הרבה דברים, ולא לדאוג. אם בהמשך תמשך לגברים ותרצה גברים ותרצה לנסות איך זה להיות עם גברים, אז תמיד יש זמן...

Kutaly

New member
קודם כל להרגע.

ההפרדה בין משיכה אירוטית למין אחד לבין רצון לקשר עם מין אחר זה לא משהו נדיר. אני לא יודע עד כמה זה "שלב" או שזה עניין של להתגבר על ההתניות החברתיות שמלמדים את כולנו מגיל 0... השאלה היא עד כמה זה משנה? משיכה זה לא משהו שמישהו מאיתנו יכול להגיד לך או לשנות. מה שכן אפשר זה לקבל את עצמך וללכת לפי מה שמתאים לך.

PurpleFilth

New member
כמה דברים.

קודם כל חשוב לי להבהיר, זה שאתה בתול לא אמור למנוע ממך להגדיר את עצמך איך שאתה רוצה. אם לסביות, הומואים וסטרייטיות/ים בתולים/ות יכולים להגדיר את עצמם ככאלה, אז גם אנחנו יכולים. דבר שני, זה שאתה נמשך לגברים ולנשים בצורה שונה גם לא אמור להפריע לך להגדיר את עצמך איך שאתה רוצה. מה שמשנה זה לא צורת המשיכה, או העצמה שלה, אלא עצם זה שהיא שם. מיניות זה דבר מורכב, וזה בסדר. אני מקווה שזה לא יפחיד אותך אלא יאתגר אותך לצאת להרפתקאות חדשות, מלהיבות ומסקרנות. חשוב לזכור שאין קודים חדמשמעיים לגבי מי ביסקסואל/ית ומי לא. הדבר היחידי שהופך אותך לביסקסואל זה הבחירה שלך להזדהות ככזה. אחרי הכל, אף אחד לא צריך להגיד לך מי או מה להיות, ויש לך חופש מוחלט להחליט לבחור מי תהיה. אני מצטרפת למי שכתב/ה כבר שיש פסול בתפישה הרווחת היום שכולם, כברירת מחדל, הם סטרייטים/ות, אלא הם מוכיחים שהם לא. עם זאת, אני לא מסכימה עם האמירה ש'כולם ביסקסואלים באיזה שהוא מקום'. יש א/נשים שבאופן חדמשמעי נמשכים רק למין/מגדר אחד. להגיד ש'כולם בעצם ביסקסואלים' זה, לעניות דעתי, בערך כמו להגיד 'אין בעצם דבר כזה, ביסקסואליות'. יכול להיות שתצא עם נשים ותגלה שזה לא בשבילך, יכול להיות שתצא עם גברים ותגלה שזה לא בשבילך, יכול להיות שתצא עם א/נשים ותגלה שזה לא בשבילך. כל האופציות האלה לגיטימיות לחלוטין. בינתיים, זה רק התפקיד שלך להחליט איך להזדהות.

למעלה