עזרה בבחירת תרמיל baghause

niv2801

New member
עזרה בבחירת תרמיל baghause

שלום ,
יש עכשיו מבצע בלמטייל על תרמיל מסוג baghause bio flex 70+10.
המוכר אמר שזה מבצע מדהים ובמקום אלפיים שקל התרמיל עולה 850 שקל, וזה התרמיל הכי טוב שקיים אצלכם בחנות.
רציתי לקבל חוות דעת מהאנשים גם על החברה וגם על התרמיל עצמו אם מישהו מכיר, אם הוא באמת כזה טוב כמו שהמוכר המליץ.

אני טס לדרום אמריקה לחמישה חודשים והמחיר מבצע ש״ח התרמיל והנפח ממש מתאים לי השאלה אם זה באמת כזה משתלם המבצע או שעדיף לקנות תיק מהחברות היותר מוכרות?

תודה על העזרה.

kogawa

New member
מתכוון ודאי ל-Berghaus Bioflex 70+15

זה השם הכי קרוב שמצאתי בנט ומי שטוען שזה עולה אלפיים הוא רמאי.
במחיר שהציעו לך למה לא ללכת על תרמיל של חברה ידועה עם אחריות לכל החיים גם בארץ, כמו נורספייס או הטוב ביותר - לואה (לדוגמא Lowe Alpine Makalu )?
ועזוב אותך מהחנות הזאת וקנה ב"לכל הרוחות" גבעת חיים.

niv2801

New member
מה עם vaude?

הציעו לי תרמיל של vaude באותו מחיר עם אחריות לכל החיים, לצערי אני לא זוכר את הדגם אבל זה 70+10 בנפח, איך החברה הזאת?

השם שהבאת הוא באמת התרמיל, והנחתי שזה לא באמת שווה אלפיים רק מחיר שהם נתנו כדי שתהיה הנחה רצינית אבל בכל זאת איך התרמיל הזה?

זמי

New member
תרמיל גדול מידי?

80 ליטר זה המון. תרמיל כזה מטבעו תמיד יתמלא וישקול המון ואת כל זה אתה סוחב על הגב. תלוי להיכן אתה נוסע ומה תעשה שם. אם מדובר בטרקים-השג תרמיל 60-65 ליטר לכל היותר וצמצם ציוד רק להכרחי.

niv2801

New member
חשבתי על זה

קודם כל זה 70 ליטר האקסטרה 10 זה רק למקרה קיצוני ואני מאמין שלא יהיה צורך כי 70 זה מספיק.

עכשיו גם 70 זה קצת יותר מדי אבל פשוט בחנות שהייתי הדגמים של ה70 היו הרבה יותר אטראקטיביים מה60 65 ליטר, לכן כיוונתי ל70 ליטר בידיעה שלא צריך לצל את כולו, התיק עצמו הוא גם לטרקים וגם לכל הציוד בכללי לטיול.

natyh

New member
לא מדויק בכלל

70+20 מעולה לדר"א , במסגרת הטיול תפגוש הרבה נופים ומזגי אויר שונים ומגוונים .

למעלה