עזרה בבחירת תיק קטן

עזרה בבחירת תיק קטן

אני ושותפיי בויכוח קטן וזקוקים לעזרתכם. [טסים לדרום אמריקה אגב]

לכל אחד מאיתנו יש מוצ'ילה. עכשיו השאלה היא כזו, האם לטראקים כדאי לצאת עם המוצ'ילה או לקחת תיק קטן יותר? הבעיה שלי ספציפית היא שיש לי או תיק של 50 ליטר שזה פשוט עצום, המון מקום לא מנוצל. לא חושבת שיש לי ככ הרבה מה לקחת לטראק של 3-4 ימים [או שאני לגמרי חיה בסרט?] או תיק סטייל תיק בצפר שקיבלתי בזמנו מהצבא, סתם תיק הכי פשוט שיש.
או שאולי כבר עדיף פשוט לצאת עם המוצ'ילה לטראקים בגלל מערכת הגב הבריאה שלה ופשוט להשאיר את מה שלא צריך במוטלים בהם אנחנו מתארחים, ואת התיק הקטן לשמור לאותם ימים רגילים בהם אנחנו מטיילים בעיר?

תודה לעוזרים!!

jeshu

New member
בישראל את הולכת עם התיק על הגב? תיק בי"ס קטן זה בערך הגודל הרצוי לתיק קטן.

....

בישראל יש לי תיקי יד שלא חסכתי בהוצאתם ואין סיכוי שאקח אותם לדרום אמריקה, אם זו השאלה. סהכ פונה לנסיונכם האישי ושואלת איזה תיק נוסף יתאים? לטראקים לצאת עם המוצילה? זה הכל. אשמח לעצות בנושא.

jeshu

New member
כשאת יוצאת לטייל בישראל בדומה לטיול בדרום אמריקה, איך את הולכת?

לטרק הייתי יוצא עם תיק הגב הגדול מינוס כל ציוד עודף עם אוכל בסיסי ביותר וציוד קל. תיק קטן לעיר - תיק גב קטן.

מה את מתכננת?

BigBadWolf

Member
תלוי, אבל בדרך כלל עם הגדול

לדרום אמריקה יצאתי עם תיק גדול ותיק קטן. לטיולי יום יצאתי עם התיק הקטן, לטיולים של כמה ימים יצאתי עם התיק הגדול. בכל מקרה, לפני כל טיול עשיתי העברות תיקים כך שבתיק שאני לוקח יהיה רק מה שאני צריך, כל השאר נכנס לתיק השני ונשאר בהוסטל. עם הזמן יודעים בדיוק מה צריך להעביר לאיפה מתי וזה נהיה מאוד מהיר.

למעלה