עזרה בבחירת קריירה

Creative Deamon

New member
עזרה בבחירת קריירה

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מקצוע ללימוד באוניברסיטה. יש לי ממוצע בגרות 107 (מתמטיקה 4 יח"ל ואנגלית 5 יח"ל) ופיסכומטרי 697 עכשיו בקיצור המטרה העיקרית והיחידה שלי זה ללמוד משהו שיכניס לי משכורת גבוהה ושיש לו ביקוש בשוק. תודה רבה על העזרה ואם אתם צריכים פרטים נוספים רק תבקשו!
 

Creative Deamon

New member
ועוד פרט חשוב

אני אזרח ארה"ב ודובר אנגלית ברמה גבוהה מאוד (אבל לא שפת אם) ואני בהחלט שוקל להגר לשם והביקוש למקצוע בארה"ב הוא בהחלט גורם משמעותי בבחירת מקצוע.
 

Creative Deamon

New member
ועוד שאלה...

את ממוצע הבגרות שלי השגתי אחרי מספר השלמות ושיפורים אקסטרניים (במתמטיקה לא הייתה לי בכלל בגרות, ושיפרתי באזרחות, ספרות, הסטוריה ותנ"ך). יש על כך השפעה בסיכוי הקבלה לאוניברסיטה?
 
כסף

בין המקצועות הנחשבים מכניסים בארץ: מחשבים, הנדסת, ראית חשבון, משפטים,רפואה ורפואת שינים. לא מדבר במי שרק סיים את לימודיו אלא בטווח הארוך של קריירה.
 

Creative Deamon

New member
תודה אבל לא ענית על כל השאלה

לא ביקשתי רק מקצועות מכניסים, אלא גם מקצועות שיש להם ביקוש וברור לי שלמשפטים ומחשבים אין ביקוש רב היום. בנוסף ביקשתי מקצועות שאוכל להשתמש בהם בארה"ב, אני אמקד מעט את השאלה, אני מבקש מקצועות שאני יכול ללמוד בארץ, ושיש בהם ביקוש גם בארה"ב לאנשים חסרי ניסיון שבדיוק יצאו מהאוניברסיטה. אגב, לרפואה ורפואת שניים לא נראה לי שיש לי סיכוי רב להתקבל עם הציונים שלי.
 
ביקוש

אנחנו לא מספקים מידע על ביקוש בארה"ב או כל מדינה אחרת מחוץ לישראל. הבקוש נמוך במרבית המקצועות.אין לנו מה להוסיף על מה שנכתב.
 
למעלה