עזרה בבחירת קונסולה

יובלד24

New member
עזרה בבחירת קונסולה

שלום לכולם,
בזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות XBOX ONE או PS4, במסגרת ההתלבטויות אני מנסה להבין מה ההבדל בין PAL לNTSC.
אני אשמח אם תבהירו לי מה כל אחת אומרת והאם הבחירה באחת מהן תשנה לי את חווית המשחק.
תודה מראש לכל העוזרים!
נ.ב- אשמח אם תמליצו על חנות באיזור ראשון לציון ומודיעין

בעיקרון יש כמה דרכים להכריע בהתלבטות...

1. איזה משחקים אתה משחק הכי הרבה? משחקים שיוצאים לכל המכשירים? כמו פיפא AC, דסטני call of duty/טקן באטמן וכו'? אם התשובה שלך היא כן, אז אני ממליץ לך על הPS4 הקונסולה חזקה מהONE ובעוד יש כאלה שיגידו לך שזה לא אמור להיות פקטור בהחלטה, בעיני זה אמור להיות בדרך כלל גרסת הPS4 היא הגרסה הכי טובה של המשחקים האלו, גרפית וגם באיך שהם רצים, זה לא אומר שהONE לא טובה, אבל זה בהחלט פלוס של הPS4

2. משחקים בלעדיים, גם לPS4 וגם לONE יש משחקים בלעדיים שלא תוכל לשחק על הקונסולה השנייה,ב

הבלעדיים של הPS4: הסדרות של סוני כמו GOD OF WAR גראן טוריסמו, UNCHARTED infamous, ראצ'ט וקלאנק, the last of us, (מדברים על משחק המשך)
סטרייט פייטר 5 (יש סיכוי גדול שהסדרה תהיה בלעדית לPS4 במשך רוב הדור ) בנוסף לכל אלה אם אתה אוהב משחקי תפקידים יפנים בסגנון של פיינל פנטזי, אתה יכול להיות בטוח שאת הרוב המוחלט של המשחקים האלה תמצא בדור הזה רק על הPS4 (למרות שיש פיינל פנטזי 15 לONEׂ)
אז אם אתה אוהב משחקים בסגנון הזה הPS4 היא דיי מאסט. אם הסדרות של סוני לא חשובות לך תבחן את הבלעדיים של הONE.

הבלעדיים של הONE
סדרת HALO של מיקרוסופט, סדרת gears of war, משחק בלעדי בשם sunset overdrive, משחקי אקשן עלילתי מיוצרי מקס פין בשם quantum break, יש לONE גם בלעדיות זמנית לטומב ריידר החדש שייצא ב2015 ודי בסופה, אז אם אתה ממש אוהב טומב ריידר וחייב לצאת ישר שזה יוצא
אז זה יתרון לONE.
י
בגדול אפשר להגיד שאם אתה אוהב את סדרות HALO או GEARS מהאקסבוקס 360 אז הONE יותר מתאימה לך מהPS4, אני די בטוח שבמשך הדור
סוני תשקיע ביותר משחקים בלעדיים לPS4 ממה שמיקרוסופט תשקיע, אבל הכול שאלה של האם הסדרות של סוני בכלל מדברות אליך, אני מאמין שאתה די מכיר
את הסדרות של סוני, הן די מפורסמות בארץ, אז אתה די יודע מה תקבל כאן,רוב המשחקים שתרצה לקנות יהיו זמינים גם לONE וגם לPS4
שמדי פעם איזו חברה תזכה במשחק בלעדי מאחת החברות הגדולות.

יובלד24

New member
עוד עזרה

קודם כל תודה על התגובה המהירה והמפורטת...עדיין לא החלטתי על איזה קונסולה אני אקנה, מבה שכן, אני מנסה להבין האם הבחירה בPAL או בNTSC תשנה את חווית המשחק שלי, אילו משחקים אני יכול לשחק, ואם מי אני יכול לשחק אותם (בmultyplayer).

רק הקניות הדיגטליות והסרטים מושפעים מהאזור.

נגיד אם אתה קונה משחק דיגיטלי לONE מארצות הברית והמשתמש שלך הוא אנגלי אז זה לא יעבוד. משחקים שבדיסק עובדים חלק על כל קונסולה אז אם אתה קונה משחק בדיסק מארצות הברית או מאירופה או כל אזור אחר הדיסק הזה יעבוד על כל ONE.
גם הPS4 תפעיל לך כל משחק מכל אזור בכל הנוגע לדיסקים. מנגד,ממה שאני הבנתי אם אתה קונה משחק דיגיטלי כלשהו על הPS4 אתה צריך שזה יהיה מהאזור שהגדרת את הPS4 לראשית בו. נגיד אם אתה מתכוון לקנות משחקים מהחנות הדיגיטלית האמריקאית אתה צריך שהPS4 שלך יוגדר כקונסולה הראשית של המשתמש האמריקאי שתפתח.

בכל הנוגע למולטייפליר אתה יכול לשחק עם כל אחד מכל אזור זה לא משנה.
ובסרטים אני לא טועה, אתה יכול להפעיל דיסקים של סרטים (בלו RAY ) של האזור שממנו קנית את הקונסולות

עטלפוני

New member
לגבי הקניות הדיגיטליות

אפשר לקנות מכל חנות כל עוד יש לך כרטיס אשראי מקושר לשם. המכשיר מציג את החנות לפי ההגדרה האיזורית המוגדרת במכשיר, אותה ניתן לשנות בכל רגע. ברגע שאתה משנה איזור הוא מראה לך את הכרטיסי אשראי המקושרים לאיזור הזה (יש לי כרטיס ישראלי שמוצג כשאני בחנות הישראלית, וכרטיס קנדי כשאני בחנות הקנדית - שניהם על אותו יוזר). ברגע שקונים אפשר לשחק מכל יוזר, אין הגבלה איזורית על משחקים רק על הרכישה עצמה.

למעלה