עזרה בבחירת ציוד

עזרה בבחירת ציוד

שבת שלום לכולם בקרוב יש לי טסט,ואחרי שאני אעבור אותו (חמסה,חמסה,מלח מיים,מלח מיים) אני קונה אופנוע. הייתי שמח לעזרה לגבי איזה ציוד לקנות,והכוונה היא לדברים ספציפיים,כלומר: איזו קסדה (בטווח של עד 1500 ש"ח) איזה מעיל (עד 2500 ש"ח),עור או קורדורה מגפיים וכפפות. השימוש באופנוע יהיה לנסיעות בין עירוניות בד"כ וקצת נסיעות עירוניות. המון תודה מראש,חתול תעלול

R-o-i

New member
שיהיה בהצלחה בטסט, ובקשר לציוד

סע ללארט יש להם אחלה ציוד במחירים סבבה, רחוב סלמה פינת שוקן (אם אני לא טועה) ממש צמוד לפרפר שיהיה בהצלחה רועי

C O L T

New member
ציוד

מאחל לך הצלחה בטסט. לציוד: קסדה סגורה, שתהיה נוחה לך, ואל תתבייש למדוד 20-30 כאלה. אם תבחר אחת בצבע חלק - לא תבזבז כסף על מדבקות, רק על מיגון. במחיר כזה קסדות שלמות של רוב היצרנים יהיו בטוחות, ואיכותיות, אז הנוחות זה העיקר. הרבה אוורור - קצת עוזר בקיץ המטורף שלנו. מעיל - בהחלט קורדורה, אולי הכי טוב זה מעיל רשת, כמו ספידי-נט או המקביל מבית לרט (מצטרף להמלצה על החנות המצויינת). הם הכי פחות מציקים בחום הקיץ, והחורף הקצר שלנו מאפשר לשים תמיד חליפת גשם - עוד 300 ש"ח, מספיק מיגון נגד מים. כפפות - חפש מיגון, אך דאג לנוחות, יש היצע אדיר, לא חייבים לקנות את היקרות ביותר (500-600 ליקרות), למרות שהן מספקות מיגון טוב בהרבה. מגפיים - שוב, אין לי מה לומר, מיגון+נוחות, לשבת ולמדוד, רצוי גם בישיבה על האופנוע - כמו על כל הציוד, רק תשאיר את המפתחות ובקש מהמוכר לבוא איתך. חוץ מלרט, שם תקבל שירות מצויין וישר, תוכל לגשת גם לחנות של בני בייקר, שם תמיד עמוס, צפוף ולא נוח, אבל המחירים טובים.

_casper

New member
אני לא ממש מסכים...

עם ההמלצה לקנות מעיל רשת ובחורף פשוט להוסיף חליפת גשם. בראש ובראשונה שילוב כזה מספק מיגון פחות טוב משמעותית ממעיל קורדורה אמיתי המיועד לחורף משום שהמיגונים שלו (כתפיים, מרפקים, לפעמים גב) הרבה יותר רציניים ויעילים. מעבר לכך נראה לי ששילוב כזה לא יהיה נוח (תחשוב כל פעם על לשים מעיל רשת+חליפת גשם+צעיף+כפפות+קסדה....מייאש) ולא ממש יחמם אותך בחורף. מה שאני ממליץ לך זה לבדוק המבצע באביזריון (הסדנא 6 ת"א) עדיין נמשך, מדובר במבצע שבו אתה רוכש מעיל קורדורה של SPIDI (מהמובילים בשוק) ומקבל מתנה מעיל רשת של "לרט" לימי הקיץ החמים, בהחלט שווה בדיקה. שיהיה בהצלחה.

ZX636

New member
על איזה סוג כלי אתה מתכנן לרכב ???

אפתח ואאחל לך בהצלחה ......... אמשיך ואשאל אתה הולך לקנות אופנוע שטח / כביש ??? תמסור עוד פרטים על כל פנים יש את אופנועית 2000 ... שווה לקפוץ לראות ציוד מגן לרכיבה......... :))

WOW,דבר ראשון תודה

דבר שני,אני הולך לרכב על אופנוע כביש (GS). ויש לי שאלה:מעיל קורדורה עדיף על מעיל עור???

C O L T

New member
קורדורה מול עור

מעיל עור, מיוחד של אופנועים וממוגן, מספק הגנה מצויינת, שיותר מזה תוכל להשיג, לדעתי, רק בחליפת עור מלאה. כמובן שהוא גם צריך לשבת טוב ולהיות סגור כהלכה. וכאן יש קצת בעיה - חם בקיץ, ומזיעים, אז נוצר יתרון למעיל קורדורה, שהרבה יותר נושם. אני בכלל אמר - הכי טוב מעיל רשת, אם רק - תמיד אפשר ללבוש עוד משהו מתחת, וחליפת גשם מעל.

למעלה