עזרה בבחירת צבע לחדר..

chimni

New member
עזרה בבחירת צבע לחדר..

שלום החדר שלי צפון-מערב.. החלון מערבי.. ודלת מרפסת צפונית. איזה צבע כדאי לי להשתמש ? כיוון שזה לא חדר מאוד מואר אלא ע"י פלורסנט צבעתי את הקיר בלבן שלג של יעקובי נותן תחושה של חדר מואר.. האם להשאיר או לצבוע בצבע אחר? כמו כן איזה צבע מומלץ לריהטי עץ ובכלל .. תודה (בגדול אני אוהבת כחול-סגול אבל הצבעים האלו נותנים לחדר תחושה "קרה") אין לי מושג בפנ שוואי ולכן אשמח לשמוע..

דנה A

New member
צבע לחדר

הי chimni ברוכה הבאה לפורום אני מבינה כי מדובר בחדר השינה שלך? לחדר שינה לא מומלץ להשתמש בצבע לבן בשל היותו "מתכתי" וקר מאוד רצוי השימוש בצבעים פסטלים וחמימים יותר כגון צהבהב, אפרסק וכו' מניסיוני יכולה לומר שגוונים שנוטים לכיוון האפסק, או בעלי גון מעט כתמתם נותנים תחושה של חדר מאוד מואר. לגבי רהיטי העץ, כדאי ללכת על הצבעים הנייטרלים, טבעיים. בהצלחה! דנה

chimni

New member
מדובר בחדר שינה- פחדתי שצבע אפרסק אותו

רציתי מלכתכילה.. ייתכן עקב החדר החשוך "צבע של ורוד מתוק" ויתן תחושה של חדר תינוקות.. (הלכתי על האפרסק העדין והבהיר) האם את מתכוונת גוון האפרסק (כתום ברור) או אפרסק מאוד בהיר? מה ששחכתי לציין שהחדר שינה שלי יהיה גם בו אני מציירת.. (עובדת) עוד שאלה.. מה זה נקרא צבעים נטרילים טבעיים ?

דנה A

New member
גוון בהיר שימצא חן בעיניך

לא גוון תינוקי כמובן, את צריכה לאהוב את התוצאה! יש גוונים עם נגיעה עדינה, מעין שמנת לכיון הכתמתם היום הלבנים מעורבבים עם כל הגוונים- תכלת, חום, צהוב, ירוק, אפור וכן הלאה.. גוונים פסטלים שהם גוון בהיר של הצבעים השונים, או צבעי העץ הטבעיים.

למעלה