עזרה בבחירת פלאש:

תודה תומס

קראתי גם בפורום 300D על הדרכים היצירתיות לשלוט על עוצמת הפלאש ב-420EX למרות המחסור ב FEC -Flash Exposure Compensation. כנראה אני אקנה 420 ובעתיד אם אצטרך אקנה 550 ואשתמש ב420 כSlave.

bengold

New member
אפרופו 550

רכשתי ב b&h לפני כשבוע את ה 550 של קנון, לצערי המדריך למשתמש היה כולו בסינית, כמובן שזרקתי מייד ולא היה לי זמן לקפוץ לחנות שוב. אולי מישהו מכיר היכן ניתן לקבל הסבר מעמיק ביכולות ואופן השימוש בקובץ pdf כמקובל לכל מוצר מכובד. אגב אני לא מצאתי באתרים של קנון.

bengold

New member
לא זו הכוונה

אני מחפש קובץ pdf של הפלאש, מאחר ואין לי חוברת מצורפת עם המוצר. תודה בכל מקרה בני

arnond

New member
אופס... ../images/Emo3.gif

מצטער על אי ההבנה. מחיפוש שערכתי, גיליתי שכנראה שקנון לא מפיצים את ה manual בחינם. יש כמה אתרים שמוכרים עותקים במחיר מופקע של כ 11$. חיפוש קצר ב google ימצא אותם.

ת ו מ ס1

New member
האמת בהתחלה חשבתי

שאמצא את זה די מהר. הצלחתי אפילו למצוא הוראות לפירוק המבזק לחלקים, אבל אין הוראות (חוץ מפולנית ! מעוניין ?). באתר הזה יש רשימה של מוכרים של ההוראות, אחרי תשלום תוכל להוריד את ההוראות... אני מניח שהם סרקו אותם... מצטער, דבר עם החנות תומס

bengold

New member
תודה תומס וארנון

אכן גם אני הייתי מופתע מאי מציאת ההוראות הפעלה, אני יפנה לניר (old), יש לו פלאש דומה. תודה עבור זמנכם, בני

ת ו מ ס1

New member
בהחלט אפשרות טובה

פשוט תצלם את ההוראות. תהנה מהמבזק, הוא נחשב למצויין ! תומס

ת ו מ ס1

New member
עם חברים כמוך, מי צריך

אויבים
תומס

../images/Emo6.gif

הוא התכוון למידע על אופן השימוש בפלאש ולא מידע על אופן השימוש ב-PDF

אתה מדבר על דגם ה-SUPER.

עוד לא סיימתי לקרוא הכל, אבל יש גבול לכמה אני מוכן למתוח עכשיו את התקציב. אני אקרא את השאר בערב - אם לא יהיה יתרון משמעותי לסיגמא, אני כנראה אלך על ה420 תודה על הקישורים

GiladF

New member
עברתי את זה לפני חצי שנה...

לכל אחד מהשניים יש את היתרונות שלו - וזה תלוי מה אתה מחפש. אין ספק שמבחינת נתוני נייר עדיף את הסיגמא. אין ספק שמבחינת תאימות ואמינות עדיף קנון. הסיגמא מקביל כמעט לגמרי לביצועי הקנון המקצועי יותר (550), אבל אני מסופק אם יש לו את אותה איכות תקשורת עם המצלמה כמו לקנון. הייתי מציע לך לשקול מה יהיו השימושים שלך לפלאש, ואם אין לך תוכניות ליצירות אומנות איתו, ללכת על ה420. אני, דרך אגב, קניתי את ה420 אחרי התלבטות דומה, ואני מרוצה מאוד!

למעלה