עזרה בבחירת נייד

yaari88

New member
עזרה בבחירת נייד

שלום רב, אני מחפש ללא הצלחה מחשב גרפי (לא למשחקים, בעיקר פוטושופ ויישומי עיבוד גרפי דומים) אשר יהיה קל (מקסימום 1.8 קילו עדיף אפילו פחות), חזק, ובעל כרטיס גרפיי שאינו און בורד. העדפה למחשב מעוצב אך פחות חשוב. התקציב הינו עד 12000 אם אפשרות לחריגה מעט למעלה.
אשמח לכל סוג של עזרה. תודה מראש.

yaari88

New member
מפחדים מתאימות לא מוצלחת לכל התוכנות הגרפיות.

יש סיבה לפחד? המחשב הוא לאמא שלי שאינה מבינה גדולה במחשבים כך שאני גם לא יודע אם יתחשק לה ללמוד מערכת הפעלה חדשה. ד"א,תוך כדי חיפוש התסכלתי על המחשב שבבעלותך (או לפחות רשום בחותמת שלך LOL), הוא על פניו קרוב לדרישות האלה, האם הוא יכול לעמוד בכבוד בתוכנות גרפיות? ואחרון חביב, סוני ואיו, שווים את המחיר? הם מציעים מחשב עם מפרט מאוד דומה לדל ב11 אלף שקל.. מוגזם קצת לא?

RoyBO

New member
אל תקנה מחשב קטן עם כרטיס מסך חזק

זה שילוב רע מאוד בדגם שלי יש בעיה כרונית של התחממות הGPU וכתוצאה מכך החלפת לוח אם כל חצי שנה. להערכתי אין מחשב שיספק את הצרכים של עבודה גרפית מקצועית ללא התפשרות על משקל וגודל.

יאיר B

New member
רק הערה:

בניידים כרטיס המסך הוא תמיד On Board. מה שאתה צריך לחפש במפרט הוא זיכרון עצמאי (נקרא גם Dedicated), כלומר לא משותף עם הזיכרון של המחשב עצמו. אני לא חושב שסוני שווים את הכסף שמבקשים עליהם (אבל זאת רק דעתי). וכמו שכבר נאמר, תחשוב טוב אם אתה רוצה מחשב 12" לעיבודים גרפיים (אני לא בטוח שזה יהיה נוח).

למעלה