עזרה בבחירת נייד

beria

New member
עזרה בבחירת נייד

אני מחפשת מחשב נייד בתקציב של בערך 5500 ש"ח, יש חיה כזאת? הוא צריך להיות לא כבד במיוחד, מטרתו מצגות ללקוחות וכתיבה. אני לא מחפשת צעצוע אבל לא משהו יקר מאוד. יש את dell 1520 במבצע, האם הוא שווה משהו? בכמה הויסטה מפריע לשימוש והאם אפשר לרכוש עם xp? (מחשב כלשהו במחיר סביר). אשמח לקבל המלצות למחשב טוב סביב המחיר הזה.
 

יאיר B

New member
נייד עם XP מותקן מראש קשה למצוא כיום.

(אפשר אבל זה יכול להיות יקר יותר). התקציב שלך מאפשר לקנות מחשב טוב יחסית (במיוחד לאור השימושים הפשוטים שלך). דל היא יצרנית טובה מאוד, אם תתני קישור למפרט יהיה קל יותר לתת חוות דעת עליו. מבחינת משקל, הוא יהיה בסבירות ה-2.5 ק"ג בערך. אני מצרף דוגמא (וזו רק דוגמא) למשהו שיכול להתאים.
 

Aדי

New member
אתה יכול לחפש נייד ללא מערכת הפעלה...

ולקנות XP בנפרד, לעיתים יוצא יותר זול. את הדרייברים אפשר בד"כ להוריד מהאתר של היצרן בחינם (אבל בדוק קודם שקיימים ל- XP).
 

beria

New member
תודה והבעיה היא

שאני לא ממש מבינה בניידים. נניח והתקציב הוא סביב 5000 ש"ח. אני צריכה להראות בו מצגות, לכתוב, אינטרנט ולהתנייד איתו, כלומר שלא יהיה כבד. על מה הייתם ממליצים? ואם חשוב לי גם היופי
הצבעוניים של דל? או המבריקים של lg ? בקיצור, אני ממש לא מבינה. יודעת רק מה התקציב ומה הדרישות, וגם, האם זה אפשרי לרכוש ללא מערכת הפעלה ולהתקין לבד xp?
 

bar666xp

New member
לצרכים הללו אין מחשב שלא יענה לדרישות...

אילו הם השימושים הבסיסיים של מחשב... אינטרנט אופיס ושות {צפיה בסרטים וכו' וכו'}.. מה נישאר הדרישה למשקל קל {וכמה קל? 1.5ק"ג או 2.5ק"ג???}... הממ 1.5ק"ג אני כבר לא בטוח שיהיה במחירים הללו ועוד דבר חשוב זה גודל המסך כלל האצבע אומר ככל שהמסך קטן יותר המחשב קל יותר.... אבל כדאי מעוד לראות את המסכים השונים בתצוגות שהמחשב פעיל ואפשר לקרוא איזה דף אינטרנט או משהו בסיגנון... מסך זה סוביקטיבי! רק את יכולה לומר מה הגודל המתאים לך ואם מט או מבריק וכו'. אאל"ט רוב ככל ה12" {מחברות מובילות/מוטג} יעלו החל מ5.5Kש"ח צפונה והרבה צפונה... לדוגמה 12" של FS הV3205 אאל"ט עוד נימכר... http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5145 לא נשלח אותך לראות איזה X61 של לנובו מין הסתם ובטוח שלא את הTABLET X61 שעולה כ10Kש"ח... משקל שווא מסך קטן שווא לרוב חומרה ""חלשה יותר"" במחיר זהה ו/או יקר יותר. לסיכום תגדירי כבד, מה נחשב כבר בק"ג אצלך! אחד יגיד ש5ק"ג זה בסדר גמור אחר יגיד ש1.5ק"ג זה המקסימום הכי כבד שהוא יכול. לגבי חומרה אין לך בעיה השימושים שלך אפילו לא מצדיקים מעבד בעל יותר מליבה אחת {העיניין שהפרש המחיר סימלי לגמרי כיום}.
 

beria

New member
הבנתי

אני גם כותבת על המחשב, אני יודעת, מדובר במשהו שכל מחשב יכול לאפשר, אבל מקלדת וכו'... המחשב הנייד הקודם שלי היה מהסוג שהבאת, הוא מצוין, חזק מאוד, אבל שירות הלקוחות גרוע (משיטוט בפורום אני מבינה שרוב החברות מספקות שירות גרוע, כמה מפתיע בארצנו) ואני חוששת מזה. 2 ק"ג קיים בטווח הזה של עד 5.5? הולכת לשוטט קצת, אולי אביא כמה לינקים ותייעצו מה עדיף. תודה רבה.
 

bar666xp

New member
שמעי תיראי שירות לקוחות בארץ?!

בארץ אם הטלפנית חזרה עליך אחרי יום או יומיים זה נחשב שירות מעולה חחח ברוב מדינות העולם אם היא לא ידעה לענות לך ו/או להעביר אותך מידית זה נחשב לשירות לא טוב במיוחד... ואם לא חזרה עוד באותו היום זה תת-שירות. מצד שני שמעתי המון תלונות על רמת השירות של HP ארה"ב לאחרונה... מי יודע אולי לקחו את האחראים על רמת השירות שהיתה בארץ עד לא מזמן חחח אני מהשירות של FS דיי מרוצה.. למרות שלאחרונה הם גם קצת מזייפים... היו אמורים לחזור אלי עם איזו הצעת מחיר עוד לא חזרו וכבר עברו יותר משבועיים... אני כניראה יצור איתם קשר שוב במהלך השבוע לבדוק מה קורה.
 

undi

New member
מה את לא מבינה?

3.את לא מבינה מה יפה בענייך? 4.ללא מערכת הפעלה ניתן לקנות מ-DELL 2.להתנייד אפשר גם עם 10 ק'ג וגם עם 3 מצד שני מחשבים במשקל של מתחת ל2 קג' לא תקני ב 5000 שח. 1.לצרכים שציינת, כל נייד יעשה את העבודה.
 

beria

New member
לא לכעוס

כתבתי שהבנתי ועכשיו הבנתי יותר, התוקפנות מיותרת.
 

מיה1976

New member
אני מרוצה מהשרות של ניופאן.

שמשווקים את מחשבי DELL ו- ACER. בשביל הניידות כדאי מסך 14.1" (לי יש 15.4" והוא קצת גדול כשצריך לנייד אותו). אפשר עוד למצוא דגמים שמגיעים עם XP ולא ויסטה. הנה אחד מהם: TravelMate 2482WXMiוAcerו וגם המחיר זול: 3835 ש"ח. קישור למפרט: http://www.gamaoffice.co.il/products/73480 בהצלחה!
 

Aדי

New member
בהפרש קטן ניתן למצוא ניידים טובים יותר.

אולם אני מסכים לגבי איכות השירות של ניופאן, עד עתה אין תלונות.
 

Aדי

New member
אם כך, עדיף שתקני עם מערכת הפעלה...

לא תמיד זה פשוט להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש, מה שגם ללא מערכת הפעלה אינטגרלית היבואן נוטה לעזור פחות בעת הצורך לשירות. בשביל צרכייך לדעתי זה לא קריטי XP או Vista כך שלא הייתי שם לזה משקל גדול בבחירה. לגבי המלצה לנייד, אין לי מה להוסיף על מה שכבר נאמר...
 
למעלה