עזרה בבחירת מנגל

תלוי1

New member
עזרה בבחירת מנגל

אני רוצה לקנות מנגל גז עד 1500 ש"ח ואני מתלבט בין Weber Q200, S, Sterling 40000 ואמגזית מאסטר 3. אני אודה לכל עזרה ואם יש לכם המלצה גם למנגל שלא נמצא כאן אני גם אשמח. דרך אגב, לא ירדתי לגמרי מאופציית מנגל פחמים אבל בגלל הנוחות אני נוטה לגז

Master Stav

New member
לא אוהב גז ....

מעדיף פחמים ואם אפשר כזה שניתן לכוון או את הרשת או את אמבט הפחמים לגבהים הרצויים לנו .....

michaleran

New member
נוחות... נוחות..

לגבי הטעם, כמעט ואין ויכוח... מנגל פחמים יותר טעים, אבל כבעליו הגאה של מנגל גז, אני לא רואה את עצמי מדליק מנגל פחמים בשביל סתם לזרוק עליו שני חזות עוף לי ולאשתי לארוחת ערב. מבחינתי, המנגל גז זה פשוט הרחבה של הכיריים וזה שווא את זה. לגבי הסוג, לי יש של אמגזית... לא סגור על הדגם. בסה"כ עושה את העבודה למרות שעל גבי הרשת ישנם איזורים יותר ופחות חמים, מה שדורש קצת יותר תשומת לב.

Master Stav

New member
בשביל נוחות יש לי מנגל חשמלי

הנחתי עליו כמה פלטות קטנות של ליבני שמוט ואני מקבל אפקט מעולה של צלייה ההתעסקות במנגל גז היא משהו שאני לא מחחב ניקוי הדיזות מזכיר לי קצת הארלי דיווידסון ...... אתה רוכב שעה ומנקה ומטפל בו שעתיים
אולי בגלל זה רכבתי תקופה קצרה מאד על הFB ואז עברתי לEN או ל BSA NORTON ושאר קלאסים קאסטום שלא דורשים ליטופים .....

צלשף

New member
לתלוי 1 גריל גז קנדי של אמגזית

NORD BROIL KING 40,000 B.T.U זה הגריל שברשותי שמשרת אותי כבר 6 שנים בנאמנות. ישנם גם גרילים חזקים יותר ב-B.T.U אך הכל על פי כמות האנשים שאתה רוצה להאכיל.ממליץ בחום על הBROIL KING. כמדומני שמחירו בסיבות 1,700 ש"ח לא כולל בלון גז.

למעלה