עזרה בבחירת מכשיר

o r i 6 6 6

New member
עזרה בבחירת מכשיר

אני רוצה לקנות נגן מוזיקה mp3 ומתלבט בין ipod ל-zen touch 20gb הבנתי שה-zen זול יותר ובעל איכות שמיעה טובה יותר..... אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

JustThomas

New member
כן, הZen הוא בעל איכות השמיעה הטובה

ביותר, אבל בכל מה שנוקע לפיצ'רים, עיצוב, אמינות, תמיכה בפורמטים שונים - הוא מפגר הרבה מאחורי האייפוד ושאר הנגנים. זה גוש מתכת שחוץ מלנגן MP3 וWMA הוא לא עושה הרבה. אם אתה רוצה נגן באיכות שמע טובה ורק בשביל זה, אתה יכול ללכת עליו. חוץ מזה הייתי ממליץ על האייפוד.

הגזמת....

לא רק שהוא לא מפגר בפיצ'רים, לדעתי הוא אפילו מוביל. בכל מה שקשור לנוחות ואירגון השמיעה והשירים בעיקר כשאתה לא ליד המחשב. ובעניין האמינות, אני יכול להגיד בבטחה שהזן לוקח בלי למצמץ! האייפוד ידוע בבעיות שלו, בעדינות שלו וכו', והזן סוס עבודה לידו. בקשר לעיצוב זה נכון שהאייפוד באמת יותר יפה, אבל גם הזן שקסי בהחלט
לאייפוד יתרון בכך שקהילת המשתמשים שלו גדולה וכל מה שמשתמע מכך. ואם אתה מתכוון שהיית הולך על האייפוד כי יש לו משחקים [o_O] ולזן אין, אז אני יכול רק להגיד שזה פשוט מטומטם, כי ת'כלס משחקים זה ביזבוז בטריה טהור ועצבני, שגם ככה נמאס אחרי חודש.

JustThomas

New member
בעיקרון אני לא השתמשתי בזן אף פעם,

אבל חבר שלי כתב וסיפר לי. אין לי שום סיבה לא להאמין לו, או שפשוט התבלבתי עם דגם אחר של קריאטיב, אבל לא שמעתי הרעפות של תשבוחות על המוצר הזה.

הייתי באותה ההתלבטות....

ולבסוף קניתי את הזן. מה שהכריע את הכף, היה בעיקר(!) הכסף. אבל זה בגלל שקניתי בארה"ב, שם ההפרש היה 150$ [שזה כמעט פי2!!!! המחיר של הזן!!!] אבל בארץ לדעתי ההפרש יותר קטן. לכן, אם מורידים את השיקול הכספי, לדעתי רק הסוללה נשארת בתור יתרון לזן, 24 שעות לעומת 12, ופה אתה צריך להחליט לבד כמה זה חשוב לך. כי אם הסוללה לא מפריעה לך, הייתי הולך דווקא על האייפוד.

למעלה