עזרה בבחירת מכשיר

• פותח הנושא tnka
  • פורסם בתאריך

tnka

New member
עזרה בבחירת מכשיר

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מכשיר PPC שיכלול גם טלפון כדוגמת ה XDA2 הרכישה תתבצע בארה"ב בימים בקרובים ולכן אני אשמח לתשובה מהירה על איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ בטווח של עד 600 $ ?? לעזרתכם המהירה אודה !!

AYELET1

New member
הייתי נזהרת מאד מטלפון כדוגמת ה-XDA

מלבד העובדה שלהחזיק ולדבר בטלפון כזה זה פשוט שובר זרועות (הוא כבדדדד), הרי גם טלפוניםם עוברים מבחני ריסוק ועמידות. טלפון כזה לא יעמוד במבחנים אלו. הוא שביר מדי (כבר כתבתי כל זאת בעבר)

castroman

New member
דעתי דווקא הפוכה

אם היתה לי אפשרות, כיום הייתי מאחד את הסלולארי שלי עם הPPC, אומנם ישנם מצבים שעדיף סלולארי עמיד (אתרי בניה, צבא וכו') אבל עדין ישנם אנשים שבשבילהם זה לא השיקול העיקרי, אם יש למישהו צורך בסלולארי משולב עם מחשב כף יד הוא יקנה אותו ולא משנה המשקל והעמידות, קודם כל זה PPC ואחרי זה זה סלולארי, לכן השיקולים שונים.

AYELET1

New member
כמה דברים...

אצלך הוא קודם כל PPC. אינך יודע מה אצל הברנש... הייתי נוכחת בפגישה עם עובד בכיר באחת החברות הסלולאריות, שסיפר שהטלפונים המגיעים אליהם עוברים מבחני ריסוק. כל הטלפונים- לא כאלו המיועדים דווקא למקומות קשים. ואים פלא בכך- קרא לי כבר לא פעם שהטלפון עף לי מהידיים כשנחפזתי להוציא אותו מהתיק לפני שמי שצלצל ינתק...

castroman

New member
אמת אמת...

אבל עדין, אני מאמין שאם הברנש מתענין בכזה הוא מן הסתם צריך כזה, לא ? בקשר למבחני ריסוק - ברור שהם לא עומדים בסטנדרטים של הסלולארים האחרים, כי הם פשוט שונים מהם.

AYELET1

New member
בוא נביא בפניו את כל העובדות וניתן

לו להחליט...

mikeoreli

New member
אני מסכים עם איילת בנושא זה

הקסיופיאה שלי נפלה לי מספר פעמים ולפני כמה ימים שמתי לב לסדקים בפלסטיק
וגם חלק קטן מהפלסטיק עף מהמכשיר והיא לא נראית עכשיו משהו. הנוקיה שלי נפלה יותר פעמים ושום דבר לא קרה לה, ואם גם לה ישבר הפלסטיק החיצוני, אוכל להחליף אותו בקלות. עוד דבר הנוקיה שלי מבוטחת ונמצאת באחריות ואם קורה לה משהו קריטי מייד היא מתוקנת גם אחרי שנה מזמן הקנייה. כך גם מכשירים אחרים. מכיוון שעלות סייען יותר גבוהה משמעותית מטלפון רגיל ואפילו חכם ובגלל שהשימוש בו יהיה יותר גדול אם יאוחד ביחד עם סלולארי וגם בגלל שהוא יותר כבד, הסיכוי לנזק קריטי הוא הרבה יותר גבוהה וכן עלות התיקון יותר גבוהה כי הנזק יהיה יותר גדול.

castroman

New member
מסכים עם כל מילה...

אבל שאתה קונה מחשב כף יד משולב עם סלולארי אתה לוקח בחשבון את האופציה שפשוט לא רכשת סלולארי רגיל, יש לו את היתרונות שלו ויש את החסרונות

mikeoreli

New member
יש

האיפק 6100 עולה כ600$. החסרון של המכשיר הוא שהביצועים שלו הם לא משהו יחסית לפוקט הקיימים היום בשוק, אך זהו המחיר של מכשיר משולב ב600$. אם תרצה משהו יותר טוב אז תקנה את הXDA2 שעולה 800$ אם זכרוני אינו מטעני.

למעלה