עזרה בבחירת מחשב

עזרה בבחירת מחשב

שלום לכם , אני די חש בתחום של הניידים וההיצע כל כך גדול שכבר התבלבלתי אני מחפש מחשב בתקציב של 5000- 6000 ש"ח הצרכים שלי הם משרדיים בעיקר אולם גם הפעלה של קצת תוכנות גרפיות לא יותר מדי... אשמח לשמוע פה המלצה לגבי מעבדים וכאלה יש כל כך הרבה סוגים... תודה רבה לכל העוזרים... אם לצרכים שלי יש מחשבים יותר זולים אשמח לשמוע

יש לי דגם ספציפי שהתמקדתי..

רציתי לדעת איך ה T40 של IBM עם מעבד של 1.5 סנטרינו 512 מגה בייט אמשצח לשמוע חוו"ד

יאיר B

New member
T40 זאת סדרה מצויינת של מחשבים

לאופיס, אינטרנט וקצת גרפיקה (אגב, איזה כרטיס מסך יש לו?) הוא אמור להתאים. אני מניח שאתה מדבר על מחשב משומש (כיום נמכר כחדש ה-T43, ויש גם את החדש, T60, אבל אלו יקרים מאוד). להקפיד לקבל איתו את כל הניירות (אם הוא עוד באחריות) וגם את כל הבאנדל שבא איתו (ספרים וכאלה).

לא משומש - RB

אני מעוניין לקנות דגם rb מחודש שבא מארה"ב עם אחריות בנלאומית השאלה אם לא עדיף לקנות מחשב חדש יש איזה מחשב ביכול להיות בסדר גודל של המחירים שציינתי שעדיף על המחשב הזה?

יאיר B

New member
רפרבישד = משומש

תבדוק טוב מול IBM ישראל אם האחריות שתקבל אכן תופסת בישראל (אל תסמוך על מה שאומרים לך, לדוגמא גם למוצרי סוני יש אחריות בינלאומית, אבל בארץ שום דבר מזה לא תופס...). אני לא חושב שקיים מחשב טוב ממנו במחיר הנ"ל.

תודה רבה רבה לך

יאיר תודה רבה לך עזרת לי מאוד אחלה פורום שתהיה לכולכם שבת שלום

למעלה