עזרה בבחירת מזון

עזרה בבחירת מזון

שלום,

מבקש לדעת לגבי לברדורית בת 9.

מעוניין באוכל יבש איכותי. האם תוכל להמליץ על אפשרויות ?
ולגבי חטיפים, כנ"ל.

השוק רווי בסוגי מזון וחטיפים רבים מאוד ואני מתקשה להחליט.

תודה

אין הכי מומלץ

תמיד אפשר להיכנס לקשקושים של תוכניות הריאליטי. שם יש את המזון הכי טוב והשף הכי טוב. זה לא עובד ככה במציאות.
יש כמה וכמה חברות טובות. לכל אחד יש סימפטיה למזון מסויים, ליבואן או לסוכנת...
מאחר שאין לי מניות באף חברה, השמות עליה אני נוהג להמליץ הם אלו שאני מכיר כמזונות טובים כבר שנים: פרו פלאן, יוקנובה, הילס ורויאל קנין. כמובן שיש עוד חברות טובות בשוק.

מה הכי מומלץ לכלבה שלך יכול להיות תלוי גם בבעיות ספיציפיות שיש או אין לה. בגדול - מזון לכלבים גדולים מבוגרים של כל אחת מהחברות האלו יכול להיות טוב.

תודה ושאלה נוספת ברשותך...

כשכתבתי הכי מומלץ התכוונתי שאני יכול בשלב ראשון לסמוך שהמזון איכותי.
ברור לי שצריך להתאימו לבעיות שיש לכלבה.

את כלבי הקודם, גולדן שנאלצנו להרדים רק כמה ימים אחרי שהגיע לגיל 17
, האכלנו ברויאל קנין סנסיבל מקסי בהמלצת וטרינר.
עכשיו לקראת כלבה חדשה אנו מבררים שוב מה עדכני בשוק והופתעתי לקרוא שכותבים עליו שהוא לא כזה מזון איכותי ושהמרכיב העיקרי בו אינו בשר.

זה הפתיע אותי מאוד כי התכוונתי לתת לכלבי את הטוב ביותר. הוא מאוד אהב את המזון וזה והיה המזון היחידי שלא נמאס עליו והתמדנו בו כ-8 שנים (מאס בסיינס וביוקונובה שקבל בעברו ולא הסכים לאכול רויאל קנין סניור).

אנצל את תגובתי לשאלה נוספת ברשותך:
היום ראיתי באחד הפורומים כי לנקבות יש יכולת מועטה יותר להתאפק ביחס לזכרים. אנחנו נאמץ נקבה (מעוקרת).
כלבינו הקודם הסתפק בשתי ירידות ביום וממש לא רצה יותר. האם עלינו להתכוון לכך שעם נקבה בת כ-10 (אנחנו בעניין של אימוץ גימלאית ששרתה עיוור....) בוודאות נצטרך להוריד 3 פעמים ?

תודה לך על המידע ושנה טובה

למעלה