עזרה בבחירת מגרש

עזרה בבחירת מגרש

שלום לכולם וחג שמח קיבלנו את מפת הגבהים של 4 מגרשים אחרונים שנשארו ברחוב בהודעה הבאה ניתן לראות את ה2 הנותרים המגמה שלנו היא ללכת על שטח 377B חשוב לציין שממולו {383} ישנו שטח של חצי דונם ולא דו . בין הכביש לשטחים יש קיר תומך והשטח ישר פחות או יותר אנו מחויבים לבנית 2 קומות כאשר למעלה רעפים על 50 אחוזים הרעיון שלנו לבנות בית בקומה הגינה בגודל 110 מטר מרובע ולמעלה עוד יחידת דיור של 50 מטר מרובע עם מרפסת . דעתכם חשובה לנו לגבי המגמה והבנתכם בראיה עתידית תודה

פיטנגו4

New member
אלו לא המגרשים שבשרטוט 376

ולכן אי אפשר להתיחס. אפשר לדעת איפה בארץ? נראה לי ממש מוכר
האם רואים נוף? איזה? באיזה כיוון? יש אלמנטים רועשים בסביבה ? אלמנטים רועשים זה לא רק כביש, גם בריכת שחיה זה אלמנט מאד רועש...

פיטנגו4

New member
אז ככה

זיהיתי נכון (
) שימי לב להפרשי הגבהים המשמעותיים. אני יודעת שיש לועדה אצלכם התנגדות להרים את המגרש ולבנות קירות תמך משמעותיים, מה שאומר שאצלכם הכניסה תהיה מהקומה העליונה. או ירידה של קומה שלמה בתוך שטח המגרש, עד לקומת המגורים התחתונה. זה מאד משמעותי כשמדובר על מגרשים קטנים. בהנחה שהצפון הוא עם כיוון הכתיבה, בצד שמאל, אז אני הייתי הולכת על אחד מהמגרשים הצפוניים, בעיקר משיקולים אקלימיים. עדיפות ל 376A, כי המגרש הצפוני לו הוא רק מטר אחד מעליו. מה שלא רואים כאן זה את כל המערך, ואת הנוף, מה שמאד יכול לשנות את ההחלטה.

תודה רבה

כן כרגע היינו עם קבלן וכמוך הוא המליץ על המגרש הצפוני כנראה שנלך על מרתף כדי להרוויח יחידת דיור ואז נלך על מגרש יותר עמוק . בכל מקרה חג שמח.

למעלה