עזרה בבחירת לפ טופ

עזרה בבחירת לפ טופ

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד (הראשון שלי וגם האחרון אני מקווה). השימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה על אופיס. קצת סרטים והרבה הורדה והשמעה של קבצי מוזיקה. הכי חשוב לי שיהיה קל יחסית (2.8 זה כבר כבד לי), תקשורת אלחוטית, חיבור S-VIDEO, צורב DVD ומחיר מקסימום 5500. נראה לי ש LG LE50 523E עונה על הדרישות האלה והוא גם נראה לי די יפה שגם זה חשוב. מה דעתכם? הייתם ממליצים לי או שיש אופציות טובות יותר? המון תודה

ומה ששכחתי לציין...

זה שהסוללה צריכה להיות חזקה. שתחזיק לפחות שלוש שעות ומעלה.עוד אפשרות שמצאתי זה FUJITSU V2040 שכבר עולה יותר אבל אמור להיות תותח.

Jan22

New member
תראי ,ככל שנייד שוקל פחות ,כך הוא

עולה יותר ,משמע ,שאם את מתכננת על נייד שמתחת ל2 קילו בסכום של 5K - אין חיה כזו אצל המותגים המובילים.לכל הנוגע לשימושי אופיס ,גלישה,סרטים מוסיקה וכיוב' מומלץ נייד עם מעבד פנטיום M 1.6 (אפשרי גם סלרון M שתקף לשימושים הנ"ל ,אולם לא דוגל בזה) זיכרון 512MB ,הרדיסק 60GB 5400RPM צורב DVD וכרטיס מסך סביר (אינטל אקסטרים) . הפוג'יטסו הבא אמור לענות על הדרישות שלך במחיר של 6K עם שלוש שנות אחריות ומפרט מצויין . http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11771&catid=366

ברור לי שאין מצב שאני אמצא נייד קל

אני לא בונה על פחות מ2 קילו אבל משהו בסביבות ה2.5 מקובל עלי.

למעלה