עזרה בבחירת יעד לטיול

pisco

New member
עזרה בבחירת יעד לטיול

אנשים יקרים, בשעה טובה החלטתי לעלות על מטוס ולקחת את עצמי לטיול. השאלה היא לאן. פה אני פונה לעזרתכם. מכיוון שאני מתעתד להתחיל ללמוד בסוף אוקטובר החודשים הפנויים הם בסביבות יולי-אוגוסט-ספטמבר ועם אופציה (קלושה) ליוני. למזרח בעייתי לי לנסוע בגלל המגפה. לדרום אמריקה אני לא יודע אם אני אספיק להתארגן. אולי תוכלו באמת לתת לי מידע לגבי כמה זמן בכלל צריך בשביל לארגן הכל? (תכנון מסלול, ויזות, חיסונים וכל מה שקשור) חשוב לי לציין שאני לא מחפש טיול של ספורט אתגרי וללכת לאיבוד בג'ונגלים ולטבוע בנהרות שוצפים. אני גם לא מחפש טיול של בתי מלון. מחפש משהו באמצע, טיול לא מחייב, לקחת את הזמן ולהכיר את המקום מקרוב. מקום נוסף שחשבתי לנסוע אליו זה יוון. להכיר מקרוב את הארץ הזאת, עם אופציה להמשיך למקומות אחרים באירופה. רעיונות? מישהו שיכול לתת לי רשמים מנסיון עצמי? ופרטים לגבי עלויות של טיול מהסוג הזה? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה. המון תודה. אפשר גם במייל [email protected]

syair

New member
עזרה...

לגבי יוון, הבנתי שמאז שהונהג היורו במדינה זו, המחירים עלו באופן כללי. השאלה לגבי טיול כזה, מהו התקציב העומד לרשותך, ונדמה לי שכבר דיברנו בעבר בפורום על תקציבים למקומות שונים בעולם, אולי אני צריך להכניס את זה לשאלות הנפוצות. לגבי חיסונים, זה לוקח בערך חודש לקבל את כל החיסונים הדרושים. תכנון מסלול יכול להסתפק בהרצאה אחת באחת מחנויות הטיולים, ואת שאר המקומות שתהיה בהם פשוט לאסוף לאורך הטיול. אם למשל תתחיל בארגנטינה, תלך ותשמע הרצאה כללית על דרום אמריקה, שאין שבוע שאין הרצאה על דרום אמריקה באחת מחנויות הטיולים, ואם תרצה משהו מיוחד, כשתגיע ליד או מספרים תוכל למצא את התשובות. עוד טיול שיכול להיות יחסית זול, הוא התחלה ביוון והמשך במזרח אירופה. תקציב לרוב מזרח אירופה יכול להתחיל ב-20-25 דולר ליום אם ישנים באכסניות, ובמקומות הקטנים תוכל גם לישון בצימרים בסכום לא גבוה.

עוזיג

New member
טורקיה

לא שאני יודע הרבה על זה אבל נראה לי שאתה יכול טיול די נחמד גם בטורקיה-יש שם חלקים שהם אולי פחות מוכרים לתייר הישראלי הממוצע אבל מאוד יפים

עמית22

New member
סארס

אני מציע תכנון רב יעדי, למקרה שעוד חודשיים שלושה המחלה תתפשט למקומות אחרים...

shaishoo

New member
יש

במאמרי הפורום מידע על דרום אמריקה זה בטוח(סמוך עליי
) לגבי חיסונים וכל הבסיס שאתה צריך למרות שהרצאה מוסיפה עוד המון (כמעט כמו לימון), ותמצא אולי עוד מאמרים שיעזרו לך...

למעלה