עזרה בבחירת אתר

iloveski

New member
עזרה בבחירת אתר

שלום לכל תותחי הפורום וחובבי הסקי
אנחנו שתי חברות גולשות סקי ברמה בינונית (גלשנו במצטבר 4 שבועות)
אני מתה לנסוע לקלאב מד בואל תורנס אבל בגלל המחיר המופרז נאלץ לוותר.
מתכננות לנסוע באמצע ינואר, ההתלבטות היא בין קלאב מד אלפ דו אז או קלאב וולטור ססטרייאר, איזה אתר יותר טוב וכייפי לגלוש?
אנחנו רוצות רק קלאב שתהיה חברה מסביבנו מבלי ללכת רחוק :)
אשמח לעזרתכם...

Snow Fiend

New member
אלפ דואז או לז ארק יתאימו לדעתי

אלפ דואז או לז ארק יתאימו לכם , שניהם טובים בערך באותה המידה.

Snow Fiend

New member
אז לכו על אלפ דואז , או על לה דוז אלפ

שניהם כמעט באותו אזור , כאשר אלפ דואז ידידותית יותר למתחילים.
בד"כ לה דוז אלפ זולה יותר , אם כי בהפרש זניח.

yo12

New member
מתארגנת קבוצה איכותית לקלאבים החדשים:

אלפ טרי כבש ואלפ טטרה עגל.

alonaski

New member
אני גם חושבת שהייתי בוחרת אלפ דו אז

מוזמנת להכנס ל"מאמרים" אצלנו ולקרוא רשמי חופשות סקי של גולשים גם מססטרייר וגם מאלפ דואז.
ובכל מקרה, נחכה לכן כאן לשמוע סיכום חופשה שלכן כשתחזרו!

alonaski

New member
אגב, אולי המודעה הזאת תתאים לכן:

סן אנטון 5-12/1/13

מתארגנים לסקי וסנובורד. טיסה, העברות, 7 לילות במלון 3* חצי פנסיון קרוב למעלית ולמרכז סן אנטון, סקי-פס, מיסי נמל ומס בטחון. מוזמנים להצטרף!

לפרטים נוספים צרו קשר: דנה, טלפון: 054-4816058

נפתלי99

New member
אלונה-זו קבוצה של אלפא סקי קלאב

ורק להזכיר שהיו כאן המון תלונות על החברה הזו, השרות שלה, ושיטות השיווק שלה בשנה שעברה.

alonaski

New member
איך אתה יודע שזו מודעה שלהם?

אני מכירה באופן אישי את דנה שמארגנת את הקבוצה (אם מדובר באותה הדנה שאני מכירה). אני הייתי איתה בחופשת הסקי השניה שלי (אי שם בהיסטוריה ההתפתחותית שלי...) והיה מצויין! בעיקר החברה, הקבוצה והאווירה. שאר התנאים - היו בסדר גמור. לא היינו אז מאוד מפונקים ועם דרישות גבוהות. היינו רובנו סטודנטים צעירים ופוחזים ונהננו מהאווירה, החברה, החויות וההווי

אם זו אותה דנה (דנה - הגיבי! השמיעי קול!) - אז זו חופשה בכלל לא רעה לצעירים שאין להם דרישות מוד גבוהות לגבי המנהלות מסביב.

נפתלי99

New member
תגובה של דנה בהחלט נדרשת

אלונה - צרי עימה קשר, ותופני להירשם באלפא סקי קלאב.
עמיתים לעבודה נסעו עימה ושמעתי סיפורים שונים על ההבטחות והמציאות.
בשנה שעברה אני נסעתי בקבוצה עם אלון, לצרוויניה-צרמט, עם אותה חברה עצמה.
גם אלון מפרסם באותה מתכונת של "מתארגנת קבוצה".
אני לא בא להשמיץ ולכן לא אחזור על הסיפורים שרצו כאן, למרות שאני אישית כן נהניתי מהאתר ומהקבוצה הנהדרת שאלון ריכז.
רק תזכרו מה כתוב בחוק החוזים - "ייזהר הקונה".

שתהיה לכולנו שנת סקי מושלגת ונפלאה.

2 איזי

New member
ברור שיש גוף עסקי שמספק את החבילה

אם מישהו חשב אחרת הוא כניראה מעולם לא טס בקבוצה.
אנשים כמו אלון ודנה רק מרכזים את הלקוחות. אבל שיטת השיווק של שניהם שונה מאוד!!

את דנה אני לא באמת מכיר (דיברתי איתה פעם אחת בטלפון לפני כמה שנים). אבל הכל היה מאוד שקוף והיא לא גרמה לי לחשוב שזאת התארגנות פרטית. פעם בשנה היא שולחת מייל אחד מרוכז עם כל הפרטים, בלי לחץ...
אלון עבד שונה לגמרי! זאת קבוצת חברים - הוא אמר, אין פה עניין של רווח, אני נהנה מזה - הוא אמר, תחתום, תחתום, תחתום - הוא אמר. האמת צפה מאוחר יותר... מזל...

אני לא אוהב שיטת עבודה שכזאת. לספר סיפורים וליצור לחץ בשביל למכור זאת שיטה נמוכה מאוד! למזלי הסוכן שלי לא כזה...

nata80

New member
אלפ דואז אחלה אבל

היי,
אלפ דואז אחלה אתר (וקלב - הינו בקלב מד) - הינו שם לפני 3 שנים. האתר עצמו ממש מעולה יש מרחב גלישה גדול הוא מתחבר להרבה מסלולים ובקלב יש סקי אין סקי אוט.
ההסתיגות היחידה שיש לי מהקלב היא ( וחשוב לצין שהייתי שם בתקופת ה"וקנס" הצרפתי אמצע פברואר) שבקלב היו רק צרפתים עם משפחות. זאת אומרת אף אחד לא דיבר אנגלית חוץ מאיתנו והקלב מלא ילדים בכל מקום ככה שלא היתה לנו כל כך חברה אבל שוב זאת היתה חופשת החורף של הצרפתים
- התקופה שאת מדברת עליה כנירא גם תשפיעה על האנשים שיהיו בקלב.

לגבי ססטריר - לפני שנתיים היינו באתר קרוב לשם - גלשנו ב sauze d'oulx
אני לא יודעת איפה גולשים אנשים שבאים לקלב הזה - אבל האתר פחות גדול מ אלפ דואז - למרות שמאוד נהננו שם.
אני גם יודעת שאפשר לגלוש לאתרים אחרים מהקלב

נפתלי99

New member
מסלולים יפים, שלג הפכפך

הייתי שם פעמיים, שתיהן לפני לא מעט שנים.
בשתי הפעמים מצב השלג היה די גרוע.
בפעם הראשונה עוד הייתי גולש די מתחיל וניצלתי רק את חלקיו הנמוכים של האתר, ובהם רוב מקור השלג היה מתותחים, שהיו יעילים רק גובה מסויים, ומתחת לזה השלג הסינתטי לא תפס.
בפעם השניה היום הראשון עוד היה סביר, אבל אח"כ התחמם והמצב הפך להרבה פחות טוב, והקלאב ארגנו לנו הסעות מוקדם בבוקר לאתרים אחרים בסביב, שמשום מה בהם היה שלג מצויין.

לא ברור למה זה קורה שם - Micro Climate או משהו כזה,
אבל אני אישית לאתר הזה לא חוזר, אלא אם זה הזמנה של רגע אחרון, ואני יודע שמצב השלג טוב.
הקלאב מד והקלאב ואלטור שהיו שם - שניהם היו מצויינים - אבל איני יודע איך המצב שם כיום מבחינה זו.

karpe

New member
לא ממליץ

הייתי בעיירה SAUZE D'OULX לפני 3 שנים.
העיירה די מתה בניגוד למה שנאמר לנו.
מרחב הגלישה די גדול אבל גם די מעפן, הסיבה היא שמערכת המעליות
שם מאד מיושנת, יש הרבה מעליות כיסא איטיות מאאאד כמו בחרמון,
המון טי-בארים, ככה שיצא שבילינו הרבה יותר מדי זמן בשינוע במקום בגלישה.
היו גם המון מסלולים כחולים שאין ברירה אלא לגלוש בהם, כשבחלק גדול מהם אי אפשר לגלוש את כל המסלול וצריך לדדות ברגל מרחקים גדולים מדי, גם אם באים הכי מהר שאפשר.

גם רמת התחזוקה של המסלולים לא הייתה טובה כמו בצרפת/אוסטריה.

בקיצור - כל הדברים האלה מבחינתי הכי חשובים בחופשת סקי, ולכן כל מרחב שביל החלב לא חביב עליי בכלל.

למעלה