עזרה בבחירה..

-TURTLE

New member
עזרה בבחירה.. ../images/Emo91.gif

שלום לכולם.. אנחנו במסע חיפושים אחר תקליטן וצלם וצריכים את עזרתך וקצת מהידע שלכם. לגבי תקליטן אנחנו מתלבטים בין: אילן הניג-קליאנטה תומר-קליאנטה עמית קורן-אינפינטי לגבי צלם ההתלבטות בין : ענב מור ת"ג תמר זום 18 סטודיו 62 אודה לכם על כל המלצה או הערה על כל אחד מנותני השירותים הללו (כולל מחיר..) תודה

dorlim

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo48.gif

אמנם המלצות עדיין קשה לנו לתת, כי גם אנחנו בדיוק בשלב של חיפוש אחר תקליטן, צלם ובר אקטיבי. אבל נשמח לשמוע פרטים עליכם ועל החתונה. מזל טוב וחג שמח

-TURTLE

New member
תודה בכל מקרה..

אנחנו מתחנים בגילת בתחילת יוני.. איפה אתם?

הילית*

New member
תקליטן-

אמרתי כבר בעבר שאצלנו היה עמית קורן מאינפיניטי. היינו מאוד מרוצים. הוא ישב איתנו, נתנו לו כיוון כללי ואת שאר העבודה המצוינת הוא עשה. ראינו מיד שיש על מי לסמוך והיינו מאוד מאוד מרוצים !!!

שירי71

New member
צלמים ת"ג תמר

אהלן ומזל טוב. לקחנו אותם אך יש כמעטחודש עד החתונה כך שעדיין אין תוצר. אהבנו אותם בין היתר בגלל האישיות ובגלל הגמישותשלהם אינו שזה משהו שמאד חשוב לנו.

-TURTLE

New member
היי שירי.מותר לשאול אותך ../images/Emo97.gif

על כמה תמונות סגרתם איתם וכמה מצלצות וידאו אחת או שתיים ואם ממש להיות "חצופה"(תסלחי לי ..לא??)באיזה סכום מדובר..? תודה

שירי71

New member
לא זוכרת בדיוק

אבל נדמה לי שזה 300 תמונות ווידאו אחד שהבעל מצלם, ואשתו באה עם כמה מצלמות אבל אני לא בטוחה יתכן שיש יותר או פחות. מבחינת מחיר אני לא ממש זוכרת רק זוכרת שהם הוציאו לנו נייר עם הצעת מחיר מודפסת לתקופה בה אנו מתחתנים ויש שם כל מיני חבילות ולקחנו חבילה עם וידאו ותמונות סטילס ללא אלבום מעוצב כי אנו עושים לבד והמחיר היה כמו שכתוב לא הורדנו כלום מהמחיר. אם זה מאד חשוב תגיד לי צב (יש לי אוסף) ואני אברר עם חבר שלי.

צוקה

New member
אנחנו לקחנו את זום 18 בעקבות המלצות

חמות מחברים טובים. העבודות שלהם מעולות והיחס מצויין! מאוד מומלצים!

-TURTLE

New member
כמה תמונות צריך לדרוש?

אתם כבר אחרי החתונה או לפני?

צוקה

New member
אנחנו מתחתנים ב- 31.10.01, שזה בעצם

בסוף החודש הנוכחי, אימללללללללללללללה
סגרנו עם זום 18 על 330 תמונות 13*18 וגם נקבל כמובן את כל הנגטיבים. אמרו לנו שהם יגרמו לכך שיהיה לנו כדאי לרכוש מהם את שאר התמונות, שכן אם לא נפתח את השאר בחנות צילום אחרת.

-TURTLE

New member
תודה רבה..צוקה.. אבל אפשר

לשאול עוד משהו? יש להם צוות של צלמים או רק אחד.. ואם ממש בא לך להגיד בערך כמה העלות אצלהם. תודה תודה..

צוקה

New member
יש להם צוות צלמים והבנתי שכולם

ממש טובים! לגבי העלות: עלה לנו 1600 $ (המע"מ כלול), ל: מצלמת וידאו אחת עם עדשה פנורמית, תקציר ערוך לסרט, צילום סטילס, 330 תמונות 13*18 ואלבום כרוך המכיל עוד 20 תמונות נוספות, כמה וכמה הגדלות ואלבום מעוצב.

צוקה

New member
אני לא זוכרת את שמו, אמיר בן-זוגי

יודע ואוכל לעדכן אותך מאוחר יותר

למעלה