עזרה בבאפי

עזרה בבאפי

הרגע ראיתי פרק 5 עונה 5 "NO PLACE LIKE HOME" מישהו מוכן להסביר לי מה הלך כאן? תודה מראש

Taladora

New member
אני מצאתי את ההסבר בסוף די ברור

דון, שפתאום צצה בעונה חמש בתור אחות של באפי, מתגלה לנו ולבאפי בפרק שבעצם היא מפתח שיעזור למפלצת הבלונדינית בתכניותיה שלא ידועות בשלב זה. הנזירים שנשבעו לשמור על המפתח (דון) בעצם שמו אותה במקום שנראה להם הכי בטוח - בביתה של באפי. הם יצרו זכרונות לא אמיתיים לכולם וגרמו להם להאמין שדון היא אכן אחותה של באפי. כמו כן אנחנו מגלים שדון לא מודעת לשום דבר מזה, והיא מאמינה שהיא חיה כבר 14 שנה. גרמו לנו לחשוד בחמישה פרקים הראשונים שאולי דון רעה, אבל הטוויסט בסוף מגלה לנו שבעצם היא תמימה לגמרי. זה כל מה שידוע בשלב זה.

BleedingDeath

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

החל מהיום! ה-19.6.06 גמאני נהגת חופשית במדינה ישראל! נגמר לי המלווה ונגמר לי המלווה רק רציתי להשוויץ

OMRICH

New member
מחפש צוות לאתר

אני בונה אתר חדש לבאפי ואנג'ל ואני צריך כמה אנשים שיעזרו לי במאמרים בעידכונים וכו... לפניות (בבקשה):אימייל:eek:[email protected] icq:257558494 מסנ:eek:[email protected]

רייל

New member
שיט. זה אומר עוד הרוגים בכבישים.

(אני שופטת רק את היותך נקבה.) אבל למי איכפת! תתחדשי והתפרעי על כבישי מדינת ישראל ותזהרי שערבים לא יירו בך בצומת התפוח או איך שלא קוראים לזה! כל טוב!

BleedingDeath

New member
היי! אני נוהגת טוב מאוד! >:

תשאלי את רורי היא הייתה איתי היום באוטו ולא מתה!

BleedingDeath

New member
אני חונה מעולה!

עובדה שחניתי בישפרו חניתי מעולה! ואצל שני חניתי מעולה! את סתם רעה שחניה אחת לא הלכה לי ><

למעלה