עזרה באתר סיטי הול

zoraya

New member
עזרה באתר סיטי הול

לצערי, לא רק אמרתי, אני אכן מאותגרת טכנולוגית.. ניסיתי להוריד את הסדרה מהאתר, ולא הצלחתי. צריכה עזרה. הורדתי את התוכנה. יצא לי קובץ winRar. פתחתי אותו ביישום, ואז עשיתי join . הבעיה - איך להוריד את הקבצים של הפרקים עצמם? ניסיתי לשמור על שולחן העבודה (כקובץ אינטרנט), וכשעשיתי join לא מצאתי אותם. ניסיתי לשמור בתור קובץ בתיקייה של וורד - שבעצם בכלל לא שייכת לכאן - וגם לא מצאתי אותם. בקיצור - מה לעשות? איך לשמור את הקבצים? איפה טעיתי? סליחה על הבורות - ההוראות באתר נראו מאד ברורות, אבל אחרי ניסיונות רבים ועקרים, אני מבקשת עזרה. בבקשה בשלבים ברורים. תודה.

Gitana

New member
מנסה לעזור...

כל פרק מורכב מארבעה חלקים. לפני שאת מפעילה את התכונה ולוחצת על JOIN את צריכה להוריד את כל 4 החלקים ולשים אותם באותה התיקייה. כשהם כבר נמצאים במחשב שלך (הראשון כקובץ winrar ושלושת האחרים כקבצים "לבנים") את מפעילה את התוכנה, לוחצת על JOIN ואז בקישור שנפתח לך את לוחצת על INPUT FILE ובוחרת את הקובץ הראשון (ה-winrar). לאחר מכן התוכנה אמורה לחבר בין ארבעת הקישורים וליצור את הפרק המלא. באותה התיקייה שבה מופיעים אותם קישורים צריך להופיע (אחרי שהתוכנה סיימה "לחשוב") קובץ הוידאו של הפרק המלא. כשאת לוחצת על ה-INPUT FILE (שמופיע בחלון שאחרי ה-JOIN) את לא אמורה לראות את כל הקבצים שהורדת אלא רק את החלק הראשון והתוכנה כבר תדע לבד לחבר בין החלק הראשון לשאר החלקים הנותרים.

zoraya

New member
טוב, ניסיתי שוב, לא הלך

אפשר שלב שלב ולאט? ככה - לחצתי על חלק 1 של פרק 1 וקיבלתי את זה Filename: City.Hall.E01.Heb.avi.001. האם צריך לעשות download? יש שם סיסמה שצריך להכניס ואז אפשר להוריד, אבל יש הורדה רגילה שלוקחת שעות והורדת פרימיום שעולה כסף. אם לא עושים download - איך לשמור? בקובץ - שמירה בשם? זה כאילו נשמר לי, אבל כשאני נכנסת אח"כ לתוכנה המחשב לא מוצא את מה ששמרתי. גם לא הבנתי מה זה לשמור ב winrar ומה זה חלקים "לבנים". מודה מאד על עזרה נוספת.

zoraya

New member
../images/Emo51.gifרבה

לאור11 האחת וgiligil11 על ההסברים המפורטים. לא יאומן, אבל הפרק הראשון נמצא אצלי במחשב במלואו! האם הוא נמשך שעה בערך? תודה רבה רבה לשתיכן, עזרתן לי מאד. עדיין לא צפיתי בו (כלומר, אני צריכה עוד לוודא שאחרי כל התהליך גם יצא ממנו משהו...) אבל אעשה זאת בקרוב. ושוב

giligil11

New member
אני מאד שמחה ../images/Emo140.gif

תהני
אם את צריכה עוד עזרה, בשמחה
והשם הוא נעמי

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifנצל"ש ../images/Emo3.gif

אז מי שיודע,ומי שלא יודע,יצאה הגרסא הסינית להאנה יורי דאנגו,BOF או כל שם אחר שהסדרה הזאת קיבלה אי פעם. הגרסא הסינית השם הוא Let's Go Watch Meteor Shower וככל הנראה יהיו בה 30 פרקים. הדעות על הסדרה עד כה נעו בין "מעניין" "נחמד" ל"גרוע מאוד".הדעה שלי באמצע,כנראה כי ראיתי את הפרק הראשון בלבד. פחות או יותר הסיפור נשאר אותו דבר,עם כמה שינויים די משמעותיים פה ושם [אה?דומיוג'י/ג'וןפיו/איך שקראו לו בגרסא הטאיוונית,שאוהב מכוניות?
אוקייייי],אבל העיקרון נשאר. לדעתי אני הולכת לעקוב אחרי הסדרה,למרות שהשפה הורגת אותי

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifושחכתי להוסיף-

השיער של דומיוג'י/ג'וןפיו/איך שקראו לו בגרסא הטאיוונית נראה כאילו הוא התחשמל לפני שנייה

giligil11

New member
גרסה ישראלית../images/Emo35.gif ../images/Emo122.gif

לא גלשת קצת
מי יהיו הראשיים
יודה ונינט
ויקוש
כמה טוב לראות אותך שוב, יום יום
ככה כשאכתוב לא תעני אחרי שבוע

kiCkiC

New member
יודה נשמע טוב

גם ככה הוא מתנהג כאילו כל העולם ומדרכות תל אביב של אבא שלו... נינט קצת פחות מתאימה, היא אמורה להיות ילדה נחמדה ותמימה ונינט כבר מזמן לא. הייתי מציעה את דודו טופז כאחד מה F4 המתעללים הילדי בית הספר, אבל הוא כבר לא איתנו......

giligil11

New member
מסכן הכבל של הקומקום ../images/Emo7.gif

ואיך יקראו לסדרה בישראל
חנה ונורי בטנגו

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין נעמי, קרעת אותי עכשיו
דווקא מתחשמק לי לראות את הגרסה הסינית
..

Verona04

New member
את יודה מיצינו בכל טלנובלה אפשרית...../images/Emo67.gif

לדעתי, אם תהיה גרסה כחול-לבן
, ללהק שחקנים לא כ"כ מוכרים, כמו במקרה של הגירסה הקוריאנית - כמעט כל החמישיה לא היתה מוכרת לפני זה . נכון שכמה מהם (2 הזמירים) שיחקו לא מי-יודע-מה
...אבל המתולתל המתעלל הרס אותי...
לעניינינו, מעניין יהיה לראות גרסה משלנו, רק שלא יעשו צחוק מעצמם...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif*שורקת*

אחרי שאני ארצח את הצבא,אני אהיה פה בכלל כל היום =_="

למעלה