עזרה בארה'ב.

AyalaN

New member
עזרה בארה'ב.

קצת נדוש, אבל אני מקווה שתוכלו אולי לתת לי המלצות על מקומות נחמדים ללסביות בניו יורק, סאן פרנסיסקו ולוס אנג'לס. עכשיו אתם שואלים את עצמכם למה לא לפתוח ספר ולהסתכל על ההמלצות? כן, זה יכול להיות פתרון טוב. רק שכשאני טסה אני עוד לא אהיה בת 21 (אלא בת 20 ו10 חודשים, אבל האמריקאיים לא יודעים לעגל...), ולכן אני מפחדת שיהיו מקומות שאני לא אוכל להיכנס אליהם. ככה שאני צריכה המלצות על מקומות נחמדים ללסביות שאפשר להיכנס אליהם גם מתחת לגיל 21. תודה, ויום טוב. :)

TrigATUSA

New member
זה קושי די רציני

כי רוב המקומות הלסבים בסן פרנסיסקו לפחות מוכרים אלכוהול בבית הקפה ספייקס בקאסטרו יש תמיד מוכרות דייקיות חמודות ותוכלי להתעדכן איתן במה שקורה ברחוב וולנסיה בין רחוב 16 לרחוב 20 יש קצת חיי רחוב לסביים בסופי שבוע בבקרים זהו פחות או יותר מה שאני מכיר

Joni M

New member
GO Magazine ../images/Emo15.gif

Try this link, it's for a free magazine for Lesbians they have here in New York and it has a lot of info on night life and activities. Like someone said already, it's going to be a bit hard to get in to clubs. Good luck http://www.gomag.com/

AyalaN

New member
תודה! :)

מילא מועדונים.. אבל גם כל מקום אחר שאני אוכל להכיר בו בנות חמודות הוא טוב.

i have a dragon

New member
אם תרצי

צרי איתי קשר במסרים, אני גרה פה , בניו יורק לא מזמן הגעתי אבל עד נובמבר אני מאמינה שאוכל להמליץ לך על כמה וכמה מקומות:)

למעלה