עזרה בארגון ארונות

daldan

New member
עזרה בארגון ארונות

יודעת שיש כאן כמה מומחיות/ים לסדר וארגון, ומנסה לקבל כמה עיצות. בחדר ילדים יש לי ארון עם ארבעה מדפים מרווחים, בנוסף שידת תינוקות (שלוש מגירות). בחדר נוסף (חדר אורחים לצורך העניין) ארון גדול נוסף עם שלושה מדפים גדולים פנויים. ואני מתלבטת איך לחלק את הבגדים לשני ילדיי (שני בנים 1.5 , 3.5) כשבעונה הזו כדאי גם שיהיו בגדים מעט ארוכים לימים הקרירים. בנוסף יש לי את כל הבגדים של הגדול מעונות קודמות (שמתעדים לעבור לקטנטנן) ואת כל הבגדים של הקטנטן שכרגע לא החלטתי מה לעשות איתם (יש תוכניות להרחבת המשפחה בהמשך) מלבד בגדי התינוקות שעוברים אצלנו בין האחיות. יש לכם רעיונות לסידור הארונות, תוך ניצול מירבי שלהם (אני לא אתנגד למדפים פנויים לצרכים אחרים) - אשמח לשמוע

לי יש את אותו מרווח בין הילדים

והחלטתי שאת הבגדים של הקטנטן אני מוסרת ( ואז צריך לשמור רק את של הגדול ) מי אמר לי שהילד הבא יוולד באותה עונה או שבכלל יהיה בן ולא בת משאירה רק דברים שממש ממש ממש חשובים לי ( כמו איזה סוודר נדיר שאחותי הלכה מכות כדי שיהיה לילדים שלי ) היום אפשר לארגן בגדים במחירים סבירים ובאיכויות סבירות חבל על האנרגיה לגבי סידור ארונות ? וואי כשיהיה לך הסבר תגידי לי גם אני מחפשת את האולטימטיבי

laleniya

New member
daldan סידור מדפי הארונות יכול להקל עלייך אם

בכל מדף לסדר את בגדי הקיץ ומאחור דברי חורף לכל ילד מדף משלו, מקל מאד על הארגון . לבן ה-3.5 אפשר לשים את בגדי הגן מקדימה כדי שיבחר לבוש לבוקר ויראה רק את העונתי - כי הרי יש להם בגיל הזה את הנטייה ללבוש בדיוק הפוך למזג האויר
את בגדי ההמשך דווקא, רצוי לשים בארון החדר האורחים, באופן הזה אין גישה לילדים 'לבלגן' אותם. בוקר טוב ויום נהדר ממני laleniya יהודית

טליW

New member
מאד קשה להציע כאן...

יש חשיבות גדולה לכמות הבגדים. בגדים ארוכים... עוד כמה ימים וגמרנו (אולי משהו עליון לערב, בטח ובטח שלא מעילים, סוודרים עבים וטרינינגים חמים). הדברים שאת שומרת לעתיד הלא נראה לעין - כלומר, לתינוק השלישי, צריכים להיות מאוחסנים במקום שהוא לא ארון נגיש. פשוט בגלל בזבוז המקום (שאת רוצה לשימוש לדברים אחרים). אפשר, למשל, לאחסן מתחת למיטה הזוגית, או בארון גבוה. דברים שהבן הקטן לא ילבש בקיץ הקרוב (ואולי גם בחורף הבא) - אותו גזר הדין. אין שום סיבה "לבזבז" מקומות אחסון "יקרים" לפריטים שתזדקקי להם עוד שנה ויותר. פרט לארונות האלה, יש לך מקומות אחסון שאפשר לנצל?

daldan

New member
האמת שלא ממש

יש איזה מדף גבוה בחדר הארונות - אבל אותו אני הולכת לנצל לטובת שמיכות החורף הבלתי אפשריות האלה.. אבל בואי נתחיל בקטן - קודם כל מה הכי כדאי שיהיה בארון בחדר השינה שלהם? בשידה אני אשים את בגדי הקיץ של הקטן + כמה בגדים ארוכים. בשביל בגדי הקיץ של הגדול מספיק לי מדף אחד בארון. איך אני יכולה לנצל את שאר המדפים בארון בצורה חכמה ויעילה?

נועם@בת

New member
שקיות ואקום

גם לשמיכות הבלתי אפשריות וגם לבגדי התינוקות הנשמרים. שקיות הואקום מאפשרות להקטין לחצי ופחות את נפח האחסון וחוסכות הרבה מקום. זה גם נוח יותר לשמור הרבה פריטים בשקית אחת.

למעלה