עזרה באקסל יש לי בעיה לפתור "בלחיצת כפתור" מבקש סיוע.
מיכאל אבידן Active member מנהל 24/5/05 #2 יש לך הרבה 'בעיות' . . .../images/Emo43.gif לפני ה"לחיצה על הכפתור". * שנה את התאריכים לתאריכים תיקניים (עם קו אלכסון במקום נקודה). * מה הקשר בין התאריכים בתא B9 ו- F9 לבין מה שמופיע בתא B5 * מה זה B-A שב על זה, בניחותא, וחזור עם קובץ מעודכן והסברים קצת יותר רציניים...
יש לך הרבה 'בעיות' . . .../images/Emo43.gif לפני ה"לחיצה על הכפתור". * שנה את התאריכים לתאריכים תיקניים (עם קו אלכסון במקום נקודה). * מה הקשר בין התאריכים בתא B9 ו- F9 לבין מה שמופיע בתא B5 * מה זה B-A שב על זה, בניחותא, וחזור עם קובץ מעודכן והסברים קצת יותר רציניים...
R raminiz1 New member 24/5/05 #3 תמיד ידעתי שיש על מי לסמוך בעת צרה. שלום מיכאל, מצורף קובץ "מתוקן" כולל הסברים נוספים. תודה על המאמץ מכל ה
תמיד ידעתי שיש על מי לסמוך בעת צרה. שלום מיכאל, מצורף קובץ "מתוקן" כולל הסברים נוספים. תודה על המאמץ מכל ה
L lilly111 New member 24/5/05 #4 פשוט תחבר ותחסר מה שכתבת מעל העמודות תבצע בתוך התאים: חיסור של 2 תאריכים - ייתן את ההפרש ביניהם בימים. הוספה של מספר ימים לתאריך ייתן תאריך חדש מוזז. זה יקרה אוטומטית. אין צורך בכפתור
פשוט תחבר ותחסר מה שכתבת מעל העמודות תבצע בתוך התאים: חיסור של 2 תאריכים - ייתן את ההפרש ביניהם בימים. הוספה של מספר ימים לתאריך ייתן תאריך חדש מוזז. זה יקרה אוטומטית. אין צורך בכפתור
מיכאל אבידן Active member מנהל 24/5/05 #5 זו אכן 'צרה צרורה' . . .../images/Emo43.gif וטוב שתחמת את המילה "מתוקן" בגרשיים. אני לא מבין, למשל, מה זה: C5*7. ברשותך, אפרוש בנקודה זו ואשאיר את הבמה למי שמבין.
זו אכן 'צרה צרורה' . . .../images/Emo43.gif וטוב שתחמת את המילה "מתוקן" בגרשיים. אני לא מבין, למשל, מה זה: C5*7. ברשותך, אפרוש בנקודה זו ואשאיר את הבמה למי שמבין.