עזרה באיתור שירים

mongol1

New member
עזרה באיתור שירים

מחפש את השירים הבאים של הזמרים היוונים המקוריים מי שיודע ויכול לעזור תודה מראש. אלוהי מדוע בעולם של ישי לוי נראה לי מי שר ביוונית על סף דלתך-גיה סנה אמרו שמיים-קיפנפיגו נעלמת בלי מילים-גירנה ענייך החומות-טה מוורה מטיאסו פני מלאך-יואב יצחק אוי לאהבה-יואב יצחק נערת העיר יואב יצחק מטורף בלילות-מרוטן סן פטיס מי שיודע חלק מהשירים תודה....ואם מישהו מכיר תזמרים ויכול לכתוב אותם באנגלית אני יודה לו תודה מראש

mongol1

New member
נו מה אף אחד לא עוזר

אתם יודעים הכל אני יכול להתערב......

F a d i

New member
לא הכל אבל הנה מה שאני יודע

1.אלוהי מדוע בעולם-KALI TIKHI-קאלי תיכי-מנוליס אנגלופולוס AGGELOPOLOUS 2.על סף דלתך-POIA THISIA-פיה ת'יסיה-אנזלה דימיטריו-ANZELA DIMITRIOU 3.נעלמת בלי מילים-GIRNA-מנוליס אנגלופולוס-MANOLIS AGGELOPOLOUS 4.עינייך החומות-TA MAVRA MATIA SOU-מנוליס אנגלופולוס(אותו זמר מהשיר הקודם והראשון) 5.פני מלאך-TO TRAGOUDI MOU AFTO-גליקריה-GLYKERIA את שאר השירים אני לא מכיר בעברית... מקווה שעזרתי יום טוב

mongol1

New member
תודה רבה על העזרה

עכשיו טובה אחרונה יש עוד כמה שירים יפים שאני רוצה לדעת מי שר. אמא טובה-אפטנומה קיפנפיגו אולי קורים לזה קלייס פולס ומונו אסי-זוהר ארגוב. זילבו מנגינקה פליגוסס נראה לי זה בעברית אחת ויחידה

mongol1

New member
נווווו? אתם יודעים ולא עוזרים אה?

נו בגלל שאני חדש אתם לא עוזרים? לפחות אחד עוזר פה. נו בבקשה תעזרו לי

F a d i

New member
חחחחחחחחח קצת סבלנות איש

קבל ת'המשך אמא טובה-EFTA NOMA או XAROKOPU-יורגוס דאלאראס-GIORGOS DALARAS (או NTALARAS) כילייס פורס-XILIES FORES-יורגוס דאלאראס DALARAS מונו אסי-מוכר כ"נזכר אני במבטך" של זוהר ארגוב-MONO ESI-שוב מנוליס אנגלופולוס AGGELOPOLOUS את זילבו ו"אחת ויחידה" גם אני מחפש את המקור שלהם...כך שאם תמצא אשמח אם תעדכן אותי..!

mongol1

New member
כן הוא מלך אנגולופוס הזה(כנס)

הוא שר גם את בואי נערה,ואמא טורקיה. בטח שאני יעזור אם אני ימצא זילבו מצאתי פעם אחת שזמרת שרה אבל זה לא הוריד לי אם אתה יודע אם יש עוד שם לגירנה. ונכון יש תשיר של סנטיסי מטו ניחתו נזיסו האם אתה יכול לרשום לי ביוונית וגם את הזמרת ששרה אפטוס. ואת דן מגאפס. מרוטן סאן פאטיס טטיקני גם של מי זה אלופידן,פום פם ודם דם. תודה על הכל אם אתה יכול לעזור שוב. תודה רבה איש

F a d i

New member
צודק

בואי נערה-FERTE MOU NA PIW לא ידוע לי על עוד שם לגירנה מי ששרה אפטוס זאת "ריטה סאקלאריו"-RITA SAKELARIOU דן מאגאפאס-DEN M'AGAPAS שר דימיטריס קונדולאזוס-DIMITRIS KONTOLAZOS (או KONDOLAZOS) פום פם נקרא BROS GREMOS KAI PISO REMA של פאנוס גאבאלאס PANOS GAVALAS ודם דם נקרא ENA TEFARIKI ושר אותו Menidiatis מינידיאטיס את שני האחרים לא זיהיתי...ואת אלופידן אין לי מושג מי שר אותו

mongol1

New member
שומע

חרשתי את כל הקאזה מצאתי 7 זילבוים שונים ואף אחד לא מה שאני צריך מטוניכטו נזיסו זה הקולות של פיראוס אולי אתה יכול לעלות אותו וגם את השיר גירנה כי גם אותם חרשתי את הקאזה ולא מצאתי. אז אם אתה יכול לעשות טובה ענקית ולעלות. ובקשר לשירים האחרים התאכזבתי שדאלארס שר תשירים היפים כי הוא שונא ישראל ואני שונא אותו.

F a d i

New member
אמממממ....כנס

קודם כל-הקולות של פיראוס נקרא DEN AXIZI TON KOPO של KATERINA STANISI עכשיו...אתה התאכזבת מזה שדאלאראס שר...ואתה שונא אותו..ואני התאכזבתי ממך...כי אני אוהב אותו...ולכן לא יועלו שירים
סתאאם סתם-פשוט אין לי לאן להעלות תתחבר לאיסיקיו ואשלח לך-(המס' בפרטים האישיים-ושם תגלה עוד משהו
...) (רק ספק אם הם היו מגיעים לפה אם דאלאראס לא היה שר אותם!)

mongol1

New member
כנס גבר

אני שונא אותו בגלל שלפני שנתיים הוא ואלכוסיו עשו לפלסטינים יום התרמה

mongol1

New member
אחי אתה פה? איפה אתה?

ואף אחד לא יודע תדברים האחרים?????

mongol1

New member
הנה

זילבו מטורף בלילות אלופיאדה אחת ויחידה קוס קפה וסיגריה אמא אמא-וימה וימה הקולות של פיראוס הוי אנשים גירנה מונו אסי זהו רק את כל אלה אני צריך תודה מראש.....יש מצב לעלות לי לפחות אחד שתיים?

mongol1

New member
והנה אלה וזהו אחי

סמדר הוי לאהבה ילדונת נערת העיר

mongol1

New member
נווווווווווווווווווווווווווו

מה אתם עושים בכוונה........אני יודע שאתם יודעיםםםםםםםםםםם

mongol1

New member
??????

נו מה הבעיה שניה למי שיש שיגיד מי הזמר באנגלית ושם השיר וזהו.

סיריוטי

New member
השירים אני מכיר

את קוס קפה עם סיגריה יש לי ביוונית אבל אין לי מושג איך קוראים לו ומי שר אותו את השיר וימה וימה שר stelios kazantzidis ולשיר קוראים pare ta xnaria mou

mongol1

New member
השגתי ככה

את השיר הוי אנשים את השיר וימה וימה רק נשאר לי גירנה בדוק אין לזה שם אחר? חרשתי תקאזה ואין גם את טן אקזיס טון קופו אני לא מוצא ואת אדיקיה של קזנג'ידיס ישך ובא לך לשלוח?

למעלה