עזרה באיתור נעדר

ofersagi

New member
עזרה באיתור נעדר

חייבים למצוא את שמוליק !!! שמואל (שמוליק) גינסברג נעדר מאז יום שלישי ה- 22.3.05, לאחר שהשאיר הודעה אובדנית במשיבון ותיאור המרמז על מקום הימצאו באזור תחנת הרכבת בבית יהושע. (שם גם נראה לאחרונה). מאז, אנו מחפשים אחריו יומם ולילה אך ללא תוצאות. ביום שבת הקרוב ה- 09/04/05 אנו מארגנים חיפוש נרחב, במטרה למוצאו לפני חג הפסח. אנו מבקשים מכל מי שמוכן לעזור בחיפושים להגיע ביום שבת החל משעה 8:30 לחניון תחנת הרכבת בבית יהושע (בצד של אודים). חשוב!! בשל הקושי הלוגיסטי ותנאי השטח אנו מבקשים מכולם להגיע עם נעליים גבוהות, מכנסיים ונורגנים חיפוש נרחב , אחרון ככל הנראה במטרה למוצאו לפני הפסח.צאול לעזורת מפגש החיפושים- ארוכים, כובע ולהצטייד במזון ובמים. אנא – העבירו את המייל לחברים

afiksambol

New member
מקפיץ . . .

גם בגלל שהנושא חשוב בפני עצמו, וגם כי אני מכיר את הסיפור באופן אישי ויודע עד כמה המחפשים משקיעים מזמנם וממיטב האמצעים ע"מ לסייע למשפחה... מי שמעוניין בפרטים המלאים, מוזמן ליצור קשר במסרים.

שאלה

יום שבת בפורים הייתי אחת מהאנשים שהלכו לחפש אותו.. חיפשנו באיזור של בית יהושוע, וכל האנשים שכבר היו קבועים שם ויצאו יותר מפעם אחת לחפש אותו אמרו שהם מחפשים עדיין באותם המקומות בדיוק ולא מוצאים כלום. השדות שם בבית יהושוע לא מקומות שקשה למצוא גופה, לא מלמעלה מהאויר ולא מהשטח ולפי מה ששמעתי קשה לי להאמין שימצאו מה שלא מצאו עכשיו.. השאלה אם הם עדיין מחפשים בדיוק באותם המקומות? יש פה מישהו שמכיר קצת את המקרה ויכול לספר אם גילו פרטים חדשים, מצאו משהו, הרחיבו את האזורים שמחפשים בהם? תודה
ואני מאוד מאוד מקווה שימצאו אותו.

למעלה